Oala electrica pentru gatit eta pecenka max 0133, 475 w, 4.3 l, recipient
- Politica de preturi
Toate prețurile afișate pe siteul maryon.ro includ TVA. Menționăm că firma noastră este plătitoare de TVA conform legilor fiscale aplicabile. Această informație este relevantă pentru clientii nostri, persoane juridice, care sunt eligibile să își deducă TVA-ul conform regulamentelor fiscale.
Vă informăm că prețurile afișate pe site-ul nostru, marcate ca „Avantaj față de RPR”, reprezintă valorile actualizate ale produselor, reflectând o reducere față de prețul recomandat de producător. Dorim să subliniem că aceste prețuri nu sunt parte a unei oferte sau promoții de discount temporare, ci sunt pur și simplu noile prețuri stabilite de producator/furnizor.
Conectează-te ca să te putem notifica când primești un răspuns
Oala electrica ETA Pecenka a fost lansata cu succes pe piata in 1962 in Republica Ceha. De atunci, materialele si designul au fost perfectionate astfel incat sa puteti utiliza pe deplin aparatul in vremea moderna din prezent.
Cu Pecenka poti gati, coace si mentine mancarea preparata la temperatura ideala pana cand toti invitatii se aseaza la masa. Recipientul de gatit este fabricat din material antiaderent , deci nu trebuie sa va faceti griji ca mancarea se lipeste.
Economie de spatiu si energie
ETA Pecenka MAX 0133 se remarca prin dimensiunile sale compacte. Se va gasi intotdeaune un loc in orice bucatarie mai mica si nu se poate pierde intr-o gospodarie mai mare. Cu un recipient de 4,3 l, puteti gati pranzul sau cina pentru intreaga familie. Un avantaj incontestabil este si consumul redus de energie . Cu o putere de intrare de numai 475 W , ETA Pecenka este cu pana la 80% mai economic decat un cuptor electric conventional. Cu siguranta veti descoperi acest lucru pe facturile dvs. de energie
Designul capacului a fost conceput pentru a fi sigur de manipulat si pentru a reduce la minim posibilitatea de arsuri. Aparatul este bazat pe o constructie solida, care ofera pe buna dreptate un sentiment de siguranta. Aproape de la inceputul proiectarii s-a lucrat la culorile individuale ale partilor componente. In cele din urma, a fost aleasa o combinatie neutra care se incadreaza perfect in orice bucatarie.
- Forma centrala pentru deserturi este ideala pentru prepararea dulciurilor de tip „tort”.
- Gratarul permite prepararea simpla si sanatoasa mancarurilor fara exces de grasimi si arsuri - carne, peste, carnati, legume.
- 5 tije din otel inoxidabil pentru pregatirea diferitelor tipuri de frigarui
- Produsul se livreaza cu accesorii cu ajutorul carora puteti pregati si mai multe delicatese culinare:
- Forma de mijloc se poate folosi pentru a pregati prajituri pufoase
- Capacul de protectie acopera recipientul fierbinte, dar serveste si pentru rasturnarea in siguranta a alimentelor pregatite si ca tava de servire.
- Pe gratar se pot pregati carne, peste, carnati si legume fara exces de grasime si fara risc sa se arda
- Tepusele din inox va vor ajuta sa pregatiti perfect frigarui delicioase
- Construit cu accent pe detalii si siguranta
Dimensiuni produs | Dimensiuni ambalaj |
Latime 45 cm | Latime 51.5 cm |
Adancime 35 cm | Adancime 39 cm |
Inaltime 17.5 cm | Inaltime 21.5 cm |
Greutate 3.16 kg | Greutate 4.63 kg |
Din minunata carte de retete Pecenka, va prezentam o delicatesa din bucataria frantuzeasca
Franta este o tara de gurmanzi, asa ca nu este de mirare ca acorda o atentie maxima tuturor meselor. Bucataria franceza reprezinta, fara indoiala, unul dintre pilonii de baza ai intregii culturi franceze. Un fel de mancare populara franceza din regiunea Provence insorita este ratatouille, o leguma inabusita cu ierburi provensale.
Numar de portii: pentru 4 persoane
Ingrediente
- Vinete 1 buc (de marime mare)
- Dovlecei 2 buc (de marime medie)
- Rosii 4 - 5 buc (coapte)
- Ardei rosu 1 buc
- Ardei galben 1 buc
- Usturoi 2 catei
- Ulei de masline 3 linguri
- 1 crenguta de rozmarin (tocata)
- Cimbru 1 crenguta (tocata)
- Ceapa rosie 1 buc
- Ardei macinat dupa gust
- Sare dupa gust
- Busuioc 3 - 4 crengute (proaspat pentru servit)
In oala Pecenka, amestecati toate legumele si ierburile, turnati ulei, sare si piper. Se coace aproximativ 25 de minute. Se lasa sa se raceasca usor si se adauga busuiocul tocat.
Se serveste singur cu o chifla proaspata sau ca garnitura pentru carne.
Sfat: puteti servi Ratatouille atat cald, cat si rece. Inainte de servit, puteti presara Ratatouille cu branza parmezan rasa sau branza de oaie.
Nu au fost gasite review-uri