Cadre copertine si pavilioane

 Cadre pavilioane 

Cadrele pentru pavilioane si corturi sunt structuri metalice sau din lemn care sustin panourile sau materialele folosite pentru a forma corturile sau pavilioanele. Acestea pot avea diferite forme si dimensiuni, in functie de designul si scopul pavilionului sau cortului.

Cadrele pentru pavilioane si corturi sunt realizate din materiale durabile, cum ar fi otelul sau lemnul, pentru a rezista la vreme nefavorabila si la solicitari. Ele pot fi achizitionate gata facute sau pot fi realizate la comanda, in functie de necesitatile si preferintele fiecaruia.

Cadrele pentru copertine sunt esentiale pentru a sustine si a da forma copertinei. Fara cadru, copertina nu ar putea fi fixata sau ar avea o forma instabila.

Atunci cand alegi un cadru pentru pavilion, copertina sau cort, este important sa tii cont de mai multi factori, cum ar fi materialul, rezistenta, greutatea si costul. Este de asemenea important sa urmezi instructiunile de montaj ale cadrului pentru a te asigura ca este instalat corect si in siguranta.

DAX-40154
În stoc furnizor: 21 Produs(e)
1.457,00 Lei
Acest cadru din oțel se poate folosi cu husa cortului (8 x 4 m). Este o alegere potrivită pentru toate petrecerile în aer liber. Acesta este singurul lucru de care aveți nevoie pentru cadru plus pari și sfoară!! Este fabricat din oțel inoxidabil asigurând astfel durabilitatea. Notă:...
Cele mai populare