Termometre medicale

 Termometre medicale 

Un termometru medical este un dispozitiv folosit pentru a masura temperatura corporala a unei persoane. Exista mai multe tipuri de disponibile, digitale, cu mercur si cu infrarosu.

Termometrele digitale sunt cele mai comune tipuri si sunt usor de utilizat. Acestea au un senzor care masoara temperatura corporala si afiseaza rezultatul pe un ecran digital. Cele cu mercur sunt mai vechi, dar inca sunt folosite in unele locuri. Acestea functioneaza prin masurarea temperaturii prin intermediul unei coloane de mercur care se dilata si se contracta in functie de temperatura. Cele cu infrarosu sunt o alegere mai recenta si functioneaza prin masurarea radiatiilor infrarosii emise de piele pentru a determina temperatura.

Termometrele medicale sunt folosite pentru a detecta febra si pentru a monitoriza temperatura corporala in timpul unui tratament medical sau al unei proceduri chirurgicale. De obicei, temperatura normala a corpului uman variaza intre 36,5 si 37,5 grade Celsius. O temperatura mai mare poate indica o infectie sau o alta afectiune medicala.

Este important sa utilizati termometrul corect pentru a obtine rezultate precise. De exemplu, daca utilizati unul digital, trebuie sa il introduceti in gura, sub brat sau in alta parte a corpului, in functie de modul in care este proiectat sa functioneze. De asemenea, trebuie sa urmati instructiunile de utilizare pentru a obtine rezultate precise.


Filtreaza produsele
Pret

Lei  –  Lei

  • 77Lei
  • 278Lei
In stoc
Culoare