Podele si pardoseala 

Plăcile de pardoseală sunt materiale folosite pentru a acoperi solul într-o încăpere sau într-o clădire. Există o varietate de tipuri disponibile, fiecare având propriile sale caracteristici și utilizări.

Unele exemple de plăci de pardoseală sunt:

  1. Ceramice - realizate din lut și arse la temperaturi ridicate, plăcile ceramice sunt rezistente la apă și uzură și sunt ideale pentru baie sau bucătărie.
  2. Parchet - realizate din lemn, plăcile de parchet sunt durabile și aduc un aspect natural înăuntru.
  3. Linoleum - realizate din măști naturale și rășini sintetice, plăcile de linoleum sunt rezistente la apă și uzură și sunt ușor de întreținut.
  4. Vinil - realizate din polivinil clorură, plăcile de vinil sunt rezistente la apă și uzură și sunt ușor de întreținut.
  5. Cauciuc - realizate din cauciuc natural sau sintetic, plăcile de cauciuc sunt rezistente la apă și uzură și sunt ideale pentru încăperi cu umiditate crescută.

Acestea sunt doar câteva exemple de plăci de pardoseală. Există multe alte tipuri disponibile, fiecare cu propriile sale caracteristici și utilizări. Este important să se țină cont de nevoile specifice ale fiecărei încăperi atunci când se alege un tip de placă de pardoseală. De exemplu, o încăpere cu umiditate crescută ar putea necesita o placă de pardoseală rezistentă la apă, în timp ce o încăpere cu trafic ridicat ar putea necesita o placă de pardoseală mai durabilă.

Afiseaza alte 20 produse
Filtreaza produsele
Pret

Lei  –  Lei

  • 86Lei
  • 2252Lei
In stoc
Culoare
Necesita asamblare