Cantare electronice

 Cantare electronice 

Cantarele electronice pentru magazine sunt instrumente de masurare utilizate pentru a determina greutatea produselor vandute. Acestea sunt esentiale in magazinele care vand alimente, produse si materiale cu greutate variabila sau pentru care se percepe taxa pe greutate. Cantarele electronice moderne au o precizie ridicata si pot fi programate pentru a afisa unitatile de masura, cum ar fi kilogramele. De asemenea, acestea pot fi conectate la sisteme de calcul sau la case de marcat electronice, facilitand procesarea rapida si eficienta a tranzactiilor. In plus, acestea au functii avansate, cum ar fi afisarea pretului pe unitate, numararea produselor si afisarea totalului tranzactiei.

Cantarele electronice pentru magazine pot fi alimentate prin intermediul bateriilor sau prin conectarea la o sursa de alimentare. Acestea pot fi de mai multe tipuri, cum ar fi cantare platforma sau cantare cu maner, si pot fi de dimensiuni diferite, in functie de necesitatile fiecarei afaceri. Cantarele electronice moderne sunt usor de utilizat si intretinut, au un design compact si pot fi transportate usor dintr-un loc in altul, acest lucru fiind util in cazul magazine ambulante sau a evenimentelor la care se vand produse. De asemenea, acestea sunt dotate cu afisaje luminoase, ceea ce faciliteaza citirea precisa a greutatii produselor, chiar si in conditii de lumina scazuta. In concluzie, cantarele electronice sunt instrumente esentiale pentru magazine si afaceri care vand produse cu greutate variabila si care necesita o precizie ridicata in masurarea si procesarea tranzactiilor.

DAX-143381
În stoc furnizor: 22 Produs(e)
886,00 Lei
Acest cântar cu platformă de înaltă calitate, prevăzut cu o baterie reîncărcabilă încorporată, garantează o măsurătoare precisă. Cu o capacitate maximă de 300 kg, cântarul este alegerea ideală pentru cântărirea unei game largi de articole. Ecranul LCD cu lumină de fundal este luminos și...
Filtreaza produsele
Pret

Lei  –  Lei

  • 886Lei
  • 886Lei
Brand
Cele mai populare