Dispozitive masaj

 Dispozitive masaj 

Există diverse dispozitive care pot fi utilizate pentru a oferi masaje. Iată câteva exemple:

  1. Role de masaj: acestea sunt role de diferite forme și dimensiuni care pot fi utilizate pentru a masa mușchii încordați.
  2. Masajul cu picioare: unele mese de masaj au picioare care se pot mișca în diverse direcții pentru a oferi masaje la nivelul picioarelor.
  3. Masajul prin intermediul căldurii: anumite dispozitive, cum ar fi pernele de încălzire sau coșurile de aburi, pot fi utilizate pentru a oferi masaj prin intermediul căldurii.
  4. Masajul prin intermediul presiunii: unelte precum pietrele de masaj sau bețișoarele de masaj pot fi utilizate pentru a oferi masaj prin intermediul presiunii.
  5. Masajul cu vibrații: dispozitive precum masatoarele cu vibrator pot fi utilizate pentru a oferi masaj prin intermediul vibratiilor.

Acestea sunt doar câteva exemple de dispozitive de masaj. Există multe alte opțiuni disponibile, iar alegerea unui dispozitiv depinde de nevoile și preferințele dvs.


DAX-431260
În stoc
235,00 Lei
Acest încălzitor pentru picioare FWS de la Medisana, oferă o senzație plăcută de moale în zilele reci de iarna sau în zilele când care picioarele dvs. sunt obosite. Încălzitorul pentru picioare este realizat dintr-o țesătură moale care oferă o senzație călduroasă și poate încălzi rapid...
Aparatul de masaj shiatsu pentru gât NM 885, de la Medisana, este conceput pentru a ameliora durerile musculare și oboseala, oferindu-vă un masaj shiatsu confortabil. De asemenea, este potrivit pentru utilizare pe umeri, spate, picioare și abdomen. Un masaj eficient al corpului va elimina...
Acest dispozitiv portabil de terapie cu ultrasunete PT 100, de la Medisana, este un dispozitiv portabil pentru terapie cu ultrasunete. Este potrivit pentru tratamentul durerii și pentru a promova fluxul sanguin. Acest dispozitiv de masaj inovator cu ultrasunete poate fi folosit pentru dureri...
Știați că masarea picioarelor în fiecare zi este un obicei foarte sănătos? Haideți să recunoaștem; nimeni nu face asta! Cu siguranță merită încercat pentru că toate organele dvs. beneficiază de el! Prin îngrijirea regulată a picioarelor dvs., există o mai bună circulație a sângelui, iar acest...
Filtreaza produsele
Pret

Lei  –  Lei

  • 235Lei
  • 1389Lei
Brand