Structuri de exterior

 Structuri de exterior 

Exista o gama variata de structuri de exterior care pot fi utilizate pentru a adauga un element de interes sau de functionalitate spatiilor din gradina sau din afara casei. Acestea pot fi realizate din diferite materiale, cum ar fi lemnul, metalul sau piatra, si pot avea forme si dimensiuni variate, in functie de necesitatile si preferintele fiecaruia.

O oglinda de gradina poate adauga o nota de eleganta si poate face spatiul sa para mai mare. O oglinda de gradina poate fi fixata intr-un cadru sau poate fi prinsa de un perete. Este important sa alegi un loc bine iluminat pentru oglinda ta de gradina, astfel incat sa reflecteze lumina naturala si sa creeze un efect vizual placut.

O copertina pentru usa din sticla securizata poate fi utilizata pentru a proteja usa de intemperii sau pentru a oferi un plus de siguranta. Sticla securizata este mai rezistenta decat sticla obisnuita si poate fi utilizata atat pentru copertine de interior, cat si de exterior. Este important sa alegi o copertina de calitate, care sa se potriveasca cu designul casei tale si sa ofere protectia necesara.

Filtreaza produsele
Pret

Lei  –  Lei

  • 151Lei
  • 1083Lei
In stoc
Culoare
Necesita asamblare