Tenis de masa

 Tenis de masa 

Tenisul de masă este un sport de paletă în care doi jucători sau două echipe de jucători încearcă să izbească o minge din plastic cu o paletă peste un fileu pe o masă rectangulară împărțită în două jumătăți de fileu. Fiecare jucător are propria paletă și încearcă să returneze mingea în terenul adversarului, iar echipa care reușește să returneze mingea în terenul adversarului, fără a o face să atingă pământul câștigă punctul. Tenisul de masă poate fi jucat în interior sau în exterior și există mai multe ligi profesionale în întreaga lume.

Tenisul de masă poate fi jucat între două persoane sau într-o formulă de echipă. Jocul poate fi o modalitate excelentă de a te distra împreună cu prietenii și de a îmbunătăți abilitățile de coordonare mână-ochi. De asemenea, poate fi o sursă de plăcere prin competiție și învățarea trucurilor și tehnicilor diferite. Acest sport necesită abilități fizice precum alergarea, săritura și lovirea mingii, dar și abilități mentale precum strategia.

Tenisul de masă poate fi o activitate foarte amuzantă, iar unele dintre cele mai comice întâmplări pot apărea atunci când joci. Una dintre cele mai amuzante situatii poate fi atunci cand jucatorii au probleme cu lovitura, fie din cauza manerului batului, fie din cauza lipsei de control. Astfel, lovitura poate duce mingea în afara terenului, sau chiar in afara cladirii.

Un alt moment haios poate fi cand un jucator face o eroare in ceea ce priveste regulile sau scorul. Aceasta poate duce la o situatie amuzanta sau chiar la o discutie amicala intre jucatori. In timpul meciurilor, poate sa apara intamplari amuzante cand jucatorii fac glume sau intamplari neasteptate cum ar fi acrobatii sau intamplari imprevizibile, cum ar fi o minge care sare stramb din cauza unui defect sau o minge care se sparge din cauza impactului.

DAX-91946
În stoc
648,00 Lei
Această masă de tenis mobilă este ideală pentru orice iubitor de ping-pong constrâns de spațiu, potrivindu-se perfect aproape în orice cameră a casei sau chiar în aer liber! Oferă o modalitate excelentă de a vă distra împreună cu familia și prietenii în timpul liber. Fabricată din MDF de...
Filtreaza produsele
Pret

Lei  –  Lei

  • 648Lei
  • 648Lei
Brand
Culoare
Material