Motoare tubulare

 Motoare tubulare 

Motorul tubular pentru copertină este un utilizat pentru a acționa sistemele de glisare ale copertinelor.. Acest tip de motor este proiectat pentru a fi instalat în interiorul unui tub, astfel încât să fie discret și să nu deranjeze aspectul copertinei. Acesta poate fi utilizat pentru a acționa atât copertinele fixe, cât și cele mobile, cu ajutorul unui mecanism de glisare sau al unor sisteme de țevi.

Un motor tubular este compatibil cu mai multe sisteme de acoperire, cum ar fi copertine, jaluzele, obloane sau paravane. Motorul tubular este unul dintre cele mai comune tipuri de motoare utilizate pentru acționarea sistemelor de acoperire, deoarece este compact, discret și fiabil.

Motoarele tubulare pentru copertine, jaluzele, obloane sau paravane sunt disponibile în mai multe dimensiuni și puteri, astfel încât să se poată adapta la diferite sisteme de acoperire. Unele modele au funcții suplimentare, cum ar fi limitatoare de încărcare sau senzori de poziționare pentru a menține acoperirea în poziția dorită. Sunt ușor de instalat și pot fi controlate prin intermediul unui comutator sau prin intermediul unei aplicații pentru smartphone, oferind un grad ridicat de flexibilitate și confort.

DAX-240357
În stoc
147,00 Lei
Cu acest controler pentru motor rotativ, vă va fi foarte ușor să operați obloanele, copertinele și jaluzele. Acest controler este potrivit pentru a controla 1 motor rotativ cu funcție de cronometru programabil 24 ore / 7 zile. Puteți configura cu ușurință un program săptămânal sau un program...