Balansoare 

Balansoarele sunt jucării pentru copii, care constau într-o structură metalică sau din lemn, pe care copiii pot să se leagănă înainte și înapoi. Acestea pot fi utilizate atât în interior, cât și în exterior și pot fi găsite în parcuri de joacă, grădinițe sau în curțile casei. Acestea sunt o opțiune benefică pentru copii, deoarece le oferă o distracție sigură și ii ajută să își dezvolte abilitățile fizice, cum ar fi echilibrul și coordonarea. Este important să respectați întotdeauna indicațiile de siguranță atunci când il utilizați și să vă asigurați că copiii sunt întotdeauna supravegheați atunci când se joacă pe el. De asemenea, ar trebui să verificați periodic starea balansorului pentru a vă asigura că oferă siguranță pentru copii.

Balansoarele rotative pot fi o alegere excelenta pentru copiii care iubesc sa se joace afara. Acestea pot oferi copiilor o multime de oportunitati de joaca, de la balansarea linistita pana la rotirea rapidă. Balansoarele rotative pot fi atat simple, cat si complexe, cu diferite forme si dimensiuni. Copiii le pot folosi pentru a se balansa singuri sau se pot juca cu prietenii lor pe acestea. De asemenea, acestea pot oferi copiilor ocazia de a se simti amuzati si de a se bucura de libertatea de miscare in aer liber.

DAX-91363
În stoc furnizor: 200 Produs(e)
348,00 Lei
Transformați-vă curtea interioară într-un loc de joacă cu acest spectaculos balansoar rotativ la 360 de grade! Copiii dvs. vor iubi mișcarea amețitoare în timp ce se vor bucura de adierea vântului sau de o zi însorită. Acest balansoar solid și rezistent la intemperii este realizat din oțel...
Filtreaza produsele
Pret

Lei  –  Lei

  • 348Lei
  • 348Lei
Brand
Culoare
Material
Cele mai populare