Protectii si incuietori

 Protectii si incuietori 

Exista mai multe metode de a proteja colturile mobilei pentru a preveni ranirea copiilor si a bebelusilor. Una dintre cele mai populare metode este folosirea protectoarelor pentru colturi, care pot fi lipite sau fixate cu banda adeziva pe colturile mobilei. De asemenea, puteti folosi protectii pentru colturi cu capsa sau cu sistem de prindere, care se pot atasa si detaasa usor. In plus, puteti achizitiona mobilier cu colturi rotunjite pentru a evita riscul de ranire.

Pentru a proteja copiii de obiectele contondente, puteți lua următoarele măsuri:

  1. Păstrați obiectele contondente, cum ar fi cutitele și foarfecile, în locuri inaccesibile pentru copii.
  2. Asigurați-vă că obiectele contondente sunt întotdeauna utilizate într-un mod sigur și că sunt întotdeauna depozitate într-un mod sigur după utilizare.
  3. Verificați întotdeauna jucăriile și alte obiecte pentru a vă asigura că nu conțin piese mici care ar putea fi sufocate sau care ar putea reprezenta un pericol pentru copii.
  4. Învățați copiii despre siguranța în jurul obiectelor contondente și despre modul în care trebuie să le folosească în siguranță.
  5. Asigurați-vă că copiii nu au acces la obiecte contondente atunci când sunt în afara casei, cum ar fi în parc sau în alte locuri publice.
  6. Învățați copiii să vină la dumneavoastră sau la un alt adult în caz de întrebări sau îngrijorări privind siguranța în jurul obiectelor colturoase.
Pentru moment, nu exista produse disponibile in aceasta categorie