Scaune auto copii & bebe

 Scaune auto copii si bebe 

Scaunele auto pentru copii și bebeluși sunt proiectate pentru a proteja copiii atunci când călătoresc în mașină. Există mai multe modele pentru copii și bebeluși, în funcție de vârsta și greutatea copilului:

  1. Scaune auto pentru bebeluși: Acestea sunt proiectate pentru copiii mai mici de 13 kg și sunt instalate în sensul opus mersului.
  2. Scaune auto pentru copii mai mari: Acestea sunt proiectate pentru copiii cu vârsta între 9 luni și 12 ani și sunt instalate în sensul mersului. Există mai multe modele pentru copii mai mari, inclusiv cu sprijin pentru cap și umeri, cu centură la încheietura mâinii și cu centură de mijloc.
  3. Scaune auto pentru adolescenți: Acestea sunt proiectate pentru copiii mai mari de 12 ani și pot fi instalate în sensul mersului sau în sens opus mersului.

Este important să alegeți un model care să se potrivească vârstei și greutății copilului dvs. și să fie instalat corect în mașină pentru a oferi cea mai bună protecție în caz de accident. De asemenea, este important să respectați regulile de siguranță în mașină și să vă asigurați că este întotdeauna într-o stare bună de funcționare.

Filtreaza produsele
Pret

Lei  –  Lei

  • 240Lei
  • 259Lei
In stoc
Culoare
Necesita asamblare