Bariera blocare parcare

 Blocare parcare 

Bariera de blocare a parcării este un dispozitiv fizic care poate fi utilizat pentru a controla accesul la o anumită zonă de parcare. Aceste bariere sunt montate în sol și se ridica sau coboară prin intermediul unui mecanism electric sau manual. Barierele de blocare a parcării pot fi utilizate în mai multe scopuri, inclusiv pentru a controla accesul la parcări private, pentru a reglementa parcarea în zone publice sau pentru a limita accesul vehiculelor la anumite facilități, cum ar fi clădiri guvernamentale sau parcări pentru angajați.

Există mai multe instrumente care pot fi utilizate pentru a bloca parcarea, inclusiv:

  1. Bariere de parcare: acestea sunt dispozitive fizice care se ridica si coboara, permițând sau interzicând accesul autovehiculelor la o anumită zonă de parcare.
  2. Şnururi sau lanțuri: acestea pot fi utilizate pentru a marca perimetrul unei zone de parcare și pentru a împiedica accesul autovehiculelor neautorizate.
  3. Semne de parcare: acestea pot fi utilizate pentru a indica regulile de parcare, inclusiv interzicerile de parcare și restricțiile de durată.
  4. Sisteme de parcare inteligente: acestea utilizează tehnologii precum camere video, senzori și afișaje digitale pentru a monitoriza și gestiona zonele de parcare, permițând sau interzicând accesul autovehiculelor în funcție de disponibilitatea locurilor de parcare.
  5. Parcari interzise: acestea sunt zone de parcare unde parcarea este interzisa prin semne si marcaje stradale.

Este important de menționat că utilizarea acestor instrumente trebuie să fie conforme cu legislația locală și regulile de parcare în vigoare.

DAX-140164
În stoc furnizor: 147 Produs(e)
233,00 Lei
Protejați-vă împotriva furtului de mașină, restricționați accesul la drumurile private și asigurați-vă locul de parcare cu bariera noastră pentru parcare! Această barieră este ușor deinstalat. Puteți să o montați pe aproape orice suprafață, folosind cele 9 șuruburi incluse în pachetul de...
Filtreaza produsele
Pret

Lei  –  Lei

  • 233Lei
  • 233Lei
Cele mai populare