Trape 

Trapele de acces sunt elemente de constructie care permit accesul la spatii inaccesibile sau greu accesibile, cum ar fi podurile, spatiile de depozitare sau instalatiile din subsol. Acestea sunt de obicei realizate din metal sau lemn si pot fi actionate manual sau electric.

Trapele de acces pot avea mai multe forme, in functie de scopul lor. De exemplu, trapele de acces pentru poduri sunt de obicei mai mari si pot fi actionate prin intermediul unui mecanism cu arcuri sau prin intermediul unui motor. Trapele de acces pentru spatiile de depozitare sau pentru instalatiile din subsol sunt de obicei mai mici si pot fi actionate prin intermediul unui maner sau a unei funii.

Trapele de acces pot avea, de asemenea, mai multe caracteristici pentru a le face mai sigure si mai usor de utilizat. De exemplu, pot avea sisteme de inchidere pentru a le proteja impotriva efractiei, pot avea scari sau trepte pentru a facilita accesul sau pot avea sisteme de iluminare pentru a lumina spatiile in care dau acces

Filtreaza produsele
Pret

Lei  –  Lei

  • 162Lei
  • 520Lei
In stoc
Culoare
Necesita asamblare