Aparat de gatit multifunctional sub presiune ecg mht 1661 pressione nuovo,

PRP: 790,00 Lei
703,00 Lei
Avantaj fata de PRP: 87,00 Lei
În stoc furnizor: 1 Produs(e)
+
Amenajare Bucatarie
Amenajare Baie
Amenajare Dormitor
Amenajare Living
Amenajare Birou
Decoratiuni Craciun
Decoratiuni Sarbatori
Livrare in 2-4 zile
6-12 rate fară dobândă
  • Politica de preturi
Descriere

Dezvoltarea acestui aparat modern complet automat nu a fost deloc simpla si a presupus numeroase teste, in care functiile au fost verificate in practica. Putem spune acum ca prepararea alimentelor in acest dispozitiv multifunctional este cu adevarat usoara si sigura. Problema sigurantei a fost una dintre cele mai raspandite intrebari in timpul discutiilor de dezvoltare si testare. Datorita celor doua supape, una de functionare si una de siguranta, presiunea este intotdeauna sub control. Structura exterioara este proiectata astfel incat temperatura de pe peretii exteriori a invelisului din otel inoxidabil sa nu depaseasca 50 ° C.
Intr-adevar, acest dispozitiv modern poate gestiona multe metode de gatit diferite. 12 moduri presetate confera simplitate in utilizare; sunt selectate pe un panou de control mare, dominat de un afisaj grafic mare cu lumina de fundal albastra. Din lista de optiuni putem mentiona, de exemplu, asa-numita gatire lenta, adica o preparare lenta a alimentelor la temperatura scazuta. Gama de temperatura de gatit pentru acest aparat universal este de la 40 ° C la 160 ° C. Una dintre caracteristici este intretinerea si curatarea usoara dupa utilizare. Toate componentele principale pot fi indepartate, demontate usor si dupa spalare usor reasamblate. Oala interioara de 6 litri are o suprafata antiaderenta si poate fi indepartata complet din dispozitiv.

Gatiti modern cu oala sub presiune ECG MHT 1661 Pressione Nuovo
Gulasul delicios de vita este o mancare traditionala in unele zone din tara, care necesita un mod specific de preparare. In practica, prepararea acestui tip de mancare necesita destul de mult timp. Mancarurile precum gulasul sunt foarte gustoase si mai rapid preparate in oala sub presiune MHT 1661 Pressione Nuovo.
Multi dintre noi avem poate o usoara ingrijorare atunci cand urmarim o oala sub presiune care suiera, numita si „oala Papin”, pe aragaz sau pe o plita incinsa. Solutia revolutionara este oala sub presiune multifunctionala cu functionare automata. Tocmai de aceea acest produs a fost introdus pe piata in anul 2021 de marca ECG sub numele MHT 1661 Pressione Nuovo. Raspunsurile bucatarilor - atat a celor amatori cat si a celor profesionisti - sunt mai mult decat pozitive. Aparatul oferind o gama larga de utilizari isi merita cu succes pozitia in categoria de aparate multifunctionale.













- Control intuitiv, setarea timpului si a temperaturii 
- Program manual pentru setarea preferintelor personalizate 
- Cronometru 24 de ore 
- Capacitate ulei 3 l 
- Temperatura exterioara a carcasei nu depaseste 50 ℃ 
- Capac si recipient detasabil 
- Carcasa din otel inoxidabil pentru curatare usoara, cu strat izolator 
- Accesorii: cos din plastic, lingura de plastic, cos de prajit, cupa de masurare, cablu de alimentare 
- Dimensiuni produs (h × W × D): 35,5 x 34,3 x 33 cm

12 moduri prestabilite pentru prepararea mai usoara si mai confortabila a mancarurilor
Programe presetate pentru gatit fara presiune 
- Slow cooking :
Prepararea alimentelor imediat sub punctul de fierbere, fara utilizarea functiei de presiune marita, potrivita pentru numeroase tipuri de preparate  
- Multicook: diverse mancaruri savuroase fara folosirea presiunii, cu optiunea de a seta timpul, temperatura si pornirea intarziata. 
- Jam: Marmelada, ketchup sau chutney (condimente picante). 
- Fry: Pentru preparatele din branzeturi prajite, snitel, ciuperci, chiftele, conopida si alte alimente sau chipsuri, crochete si cartofi americani 
- Keep warm: pastreaza vasul cald dupa finalizarea programului

Programe presetate pentru gatit cu presiune crescuta 
- Rice:
Rizoto si pilaf sau preparate separate. 
- Soup: Supa si baze de legume. 
- Stew: Prepararea legumelor in sos, carne si sosuri. 
- Porridge: Fulgi de ovaz, pasta de orez, etc. 
- Cake: Coacerea blaturilor de tort 
- Crispy: Preparate coapte, de ex. paste, cartofi cu carne, legume cu branza, musaca etc 
- Steam: Potrivit pentru preparate pe baza de legume, papanasi. In acest mod de preparare, ramane in alimente o cantitate substantiala de ingrediente pentru aroma, vitamine solubile in apa si alte elemente. 







    • Inaltime (cm): 35.3
    • Latime (cm): 33
    • Lungime (cm): 34.3
    Recenzii

    Nu au fost gasite review-uri

    Iti mai recomandam si
    • Produse similare