Profile pardoseala

 Profile pardoseala 

Profilele de pardoseala sunt elemente de constructie care se folosesc pentru a proteja marginile pardoselilor sau pentru a ascunde golurile dintre diferitele elemente de pardoseala. Acestea sunt de obicei realizate din metal, lemn sau plastic si pot fi achizitionate intr-o varietate de forme, dimensiuni si culori pentru a se potrivi cu designul dorit.

Profilele de pardoseala pot avea mai multe scopuri, in functie de tipul lor. De exemplu, profilele de tranzitie sunt folosite pentru a asigura o trecere lina intre doua tipuri diferite de pardoseala, cum ar fi intre parchet si gresie. Profilele de dilatatie sunt folosite pentru a permite expansiunea pardoselilor din lemn sau a altor materiale care se dilata sau se contracta in functie de umiditate si temperatura. Profilele de protectie sunt folosite pentru a proteja marginile pardoselilor de zgarieturi sau de uzura.

Profilele de pardoseala pot fi instalate prin intermediul unor suruburi sau prin lipire. Este important sa alegeti modelele potrivite pentru nevoile dvs. si sa le instalati corect pentru a asigura o functionare buna si o durata de viata indelungata.

DAX-146813
În stoc furnizor: 3 Produs(e)
96,00 Lei
Profilele de pardoseală sunt ideale pentru a adăuga o protecție estetică la marginile treptelor de scară. Profilele de treaptă sunt ideale pentru locațiile cu scări, în special scările din locuință. Fiind fabricată din aluminiu, fiecare margine pentru treaptă este durabilă și ușoară....
Filtreaza produsele
Pret

Lei  –  Lei

  • 96Lei
  • 96Lei
Brand
Culoare
Material
Cele mai populare