Accesorii caruturi

 Accesorii caruturi 

Un carut este o platformă cu roți utilizată pentru a transporta obiecte grele sau voluminoase. Carutul poate fi tras de o persoană sau poate fi echipat cu un motor pentru a fi condus. Poate avea diferite forme și mărimi, în funcție de scopul său, și poate fi realizat din diferite materiale, cum ar fi metalul, lemnul sau plasticul. Carutul poate fi utilizat în diverse domenii, cum ar fi construcțiile, industria auto, etc.

Rotiile pentru carucioare industriale pot fi de diferite tipuri, in functie de tipul de utilizare si de cerintele de performanta.

Roti din cauciuc dur: Acestea ofera aderenta buna si rezistenta la uzura, fiind ideale pentru utilizarea pe teren accidentat sau pentru sarcini grele.

Roti metalice sau din plastic dur: Acestea sunt mai usoare si mai durabile decat rotile din cauciuc, dar pot fi mai zgomotoase si mai putin confortabile pe teren accidentat.

Roti cu role: Acestea permit un transport usor si silentios al sarcinilor grele, fiind ideale pentru utilizarea pe suprafete plane sau pentru aplicatii cu materiale voluminoase.

Roti cu franare: Acestea permit oprirea sigura a caruciorului in loc, fiind ideale pentru aplicatii care necesita stabilitate si siguranta.

In concluzie, exista o gama variata de roti pentru carucioare industriale, fiecare cu avantaje si dezavantaje specifice, iar alegerea depinde de cerintele de performanta si de utilizarea specifica a caruciorului. Este important sa alegi un tip de roti care sa se potriveasca cu sarcinile pe care le va transporta caruciorul si sa ofere siguranta si fiabilitate in utilizare.

Filtreaza produsele
Pret

Lei  –  Lei

  • 68Lei
  • 582Lei
In stoc
Culoare