Scaune cosmetica

 Scaune cosmetica 

Scaunele de cosmetică sunt esențiale în domeniul esteticii și cosmetologiei. Acestea sunt proiectate pentru a oferi clienților un nivel ridicat de confort și siguranță în timpul procedurilor cosmetice. Există o gamă largă de modele de scaune de cosmetică disponibile pe piață, astfel încât fiecare profesionist să poată găsi un scaun adecvat nevoilor sale și ale clienților săi. Iată câteva lucruri importante de știut despre scaunele de cosmetică.

Majoritatea scaunelor de cosmetică sunt proiectate pentru a oferi reglaje variate și multiple poziții, astfel încât să poată fi personalizate în funcție de nevoile și preferințele fiecărui client. În plus, scaunele de cosmetică sunt de obicei prevăzute cu diverse funcții, cum ar fi pernele pentru spate și gât, tetiere, cotiere, suporturi pentru picioare, perne reglabile pentru scaun și alte caracteristici pentru a oferi confort maxim.

Există o gamă largă de scaune de cosmetică disponibile pe piață, fiecare cu caracteristicile și designul său unic. Scaunele de cosmetică pot fi împărțite în două categorii principale: scaune clasice și scaune multifuncționale.

Scaunele clasice sunt cele mai simple și elegante modele de scaune de cosmetică. Acestea sunt prevăzute cu un spătar înclinat și un singur loc pentru așezarea clientului.

Scaunele multifuncționale sunt modele mai complexe de scaune de cosmetică, care oferă o gamă largă de reglaje și funcții pentru a răspunde nevoilor diferite ale clientului și ale profesionistului. Acestea sunt prevăzute cu diverse funcții și caracteristici, cum ar fi un sistem hidraulic pentru a regla înălțimea scaunului, o tetieră ajustabilă, un suport pentru picioare și un sistem de reglare a înclinației spătarului.

Filtreaza produsele
Pret

Lei  –  Lei

  • 378Lei
  • 3698Lei
In stoc
Culoare