Igiena pentru caini 

Ingrijirea igienica a cainilor este importanta pentru a mentine sanatatea si confortul acestora. Unele dintre lucrurile pe care le poti face pentru a-l mentine pe cainele tau curat si sanatos includ:

  1. Spalarea regulata a blanii: In functie de rasa si tipul de blana, cainele tau poate avea nevoie de spalari mai frecvente sau mai rar. Discuta cu medicul veterinar sau cu un stilist pentru a determina cat de des trebuie sa il speli pe cainele tau.
  2. Curatarea urechilor: Urechile cainelui trebuie sa fie curatate regulat pentru a preveni inflamatiile sau infectiile. Foloseste un produs special pentru curatarea urechilor si asigura-te ca il folosesti in mod corect.
  3. Curatarea gurii: Dintii cainelui tau trebuie periati regulat pentru a preveni formarea tartrului si aparitia problemelor dentare. Foloseste o perie de dinti speciala pentru caini si pastă de dinti pentru caini.
  4. Curatarea ochilor: Ochii cainelui trebuie curatati in mod regulat pentru a preveni inflamatiile sau infectiile. Foloseste un servetel umed si curat pentru a indeparta orice impuritati sau secretii din jurul ochilor.
  5. Unghiile cainelui trebuie taiate regulat pentru a-i mentine sanatatea. Unghiile cainelui cresc constant, asa ca este important sa il tii la curent cu taierea lor.

Este important sa discuti cu medicul veterinar inainte de a incepe orice program de ingrijire a cainelui tau, pentru a te asigura ca faci tot ce este necesar pentru a-l mentine sanatos si fericit.

Pentru moment, nu exista produse disponibile in aceasta categorie