Scaune de masaj

 Scaune de masaj 

Scaunele de masaj sunt dispozitive proiectate pentru a oferi masaj la nivelul gâtului, spatelui, umerilor și feselor. Acestea pot fi utilizate în confortul propriei tale locuințe și sunt uneori construite ca scaunele obișnuite pentru a putea fi utilizate în timp ce lucrezi la birou sau te uiți la televizor.

Scaunele de masaj au diferite niveluri de intensitate și programe care pot fi ajustate pentru a se potrivi nevoilor tale individuale. Unele au funcții de încălzire și dezvoltare a circulației, care pot ajuta la relaxarea mușchilor și la îmbunătățirea circulației sângelui.

Există o varietate de tipuri disponibile pe piață, inclusiv cele cu înclinare, cu role și cu masaj prin vibrație.

Scaunele de masaj cu înclinare sunt scaune obișnuite care au un mecanism de înclinare care poate fi folosit pentru a masa zona gâtului și a umerilor. Acestea sunt adesea mai ieftine decât alte tipuri și sunt ușor de instalat în orice încăpere.

Scaunele de masaj cu role au un sistem de role care se plimbă pe tot lungul spatelui pentru a oferi un masaj profund țesut. Acestea sunt adesea mai scumpe decât cele cu înclinare, dar pot oferi un masaj mai intens și mai eficient.

Scaunele de masaj cu masaj prin vibrație folosesc vibrații pentru a masa mușchii. Acestea sunt adesea mai ușor de utilizat decât alte tipuri și pot fi o alegere bună pentru oamenii care au probleme de circulație sau care au probleme cu mobilitatea.

Când alegi un scaun de masaj, este important să ții cont de nevoile tale și de bugetul tău și să cauți unul care oferă o gamă largă de opțiuni de masaj și care are caracteristici de încălzire și îmbunătățire a circulației, dacă sunt importante pentru tine.


Filtreaza produsele
Pret

Lei  –  Lei

  • 217Lei
  • 1146Lei
In stoc
Culoare
Necesita asamblare