Echilibru 

Echilibrul este capacitatea de a mentine stabilitatea si controlul corporal atunci cand te misti sau te afli intr-o pozitie statica. Echilibrul este important pentru activitatile de zi cu zi, cum ar fi mersul pe jos sau urcatul scarilor, dar poate fi de asemenea un factor important in activitatile sportive sau de exercitiu fizic.

Exista mai multe modalitati de a imbunatati echilibrul, printre care:

  1. Exercitiile de echilibru: acestea pot include exercitii cu o minge de exercitii, cu un disc instabil sau pe un picior.
  2. Yoga: pozitiile de yoga care implica echilibru, cum ar fi pozitiile de arbore sau de caine cu capul in jos, pot ajuta la dezvoltarea echilibrului.
  3. Dansul: activitatile care implica schimbari rapide de pozitie sau miscari laterale pot ajuta la imbunatatirea echilibrului.
  4. Exercitiile de coordonare: exercitiile care implica folosirea mai multor parti ale corpului in acelasi timp, cum ar fi aruncatul si prinsul unui balon sau a unui baston, pot ajuta la dezvoltarea echilibrului.

Este important sa iti mentii echilibrul in siguranta, astfel incat sa te poti bucura de activitatile tale favorite fara riscul de a cadea sau de a te rani.

Filtreaza produsele
Pret

Lei  –  Lei

  • 198Lei
  • 690Lei
In stoc
Culoare