Saune 

O sauna este o incapere sau un spatiu inchis in care aerul este incalzit la temperaturi ridicate pentru a induce transpiratia. Acest lucru poate avea beneficii pentru sanatate, cum ar fi ameliorarea durerilor musculare, imbunatatirea circulatiei sangelui si detoxifierea organismului.

Exista mai multe tipuri de saune, uscate, umede (sau bai de aburi) si cu infrarosii. Fiecare tip functioneaza intr-un mod diferit si poate avea beneficii diferite pentru sanatate.

Exista o varietate de accesorii disponibile pentru saune, care pot face experienta mai confortabila si mai placuta. Iata cateva exemple de accesorii:

  1. Banci: bancile din lemn sau aluminiu sunt utilizate pentru a oferi sprijin si confort in timp ce stai in sauna.
  2. Termometre: termometrele ajuta la monitorizarea temperaturii aerului din sauna.
  3. Aburizatoare: aburizatoarele sunt utilizate pentru a adauga aburi in sauna, ceea ce poate imbunatati experienta si poate avea beneficii pentru sanatate.
  4. Ceasuri: ceasurile ajuta la monitorizarea timpului petrecut in sauna.
  5. Prosoape: prosoapele sunt necesare pentru a te usca dupa ce iesi din sauna.
  6. Bancute: bancutele sunt utilizate pentru a te aseza confortabil in sauna.
  7. Covorase: covorasele pentru sauna ajuta la protectia podelei si la mentinerea curateniei.
  8. Uleiuri esentiale: uleiurile esentiale pot fi adaugate in aburizatorul de sauna pentru a crea un ambient placut si pentru a beneficia de proprietatile lor aromaterapeutice.

Acestea sunt doar cateva exemple de accesorii pentru saune. Inainte de a cumpara orice accesoriu, asigura-te ca sunt potrivite pentru tipul tau de sauna si ca respecta standardele de siguranta.

Filtreaza produsele
Pret

Lei  –  Lei

  • 66Lei
  • 242Lei
In stoc