Jocuri 

Jocurile sunt activități care implică distracție, competiție și învățare și pot fi jucate de către oameni de toate vârstele. Există o mare varietate de produse disponibile, de la jocuri simple de cărți și de societate la cele video sau sportive. Acestea pot fi jucate atât în interior, cât și în exterior și pot fi adaptate pentru a se potrivi diferitelor niveluri de abilitate și interese. Acestea pot avea mai multe scopuri, cum ar fi de a distra, de a învăța noi abilități sau de a întări legăturile sociale.

Jocurile pentru copii pot fi o sursa inepuizabila de distractie si voie buna, deoarece acestea ofera oportunitati pentru copii de a explora, invata si interactiona cu lumea din jurul lor. Jocurile pot ajuta copiii sa-si dezvolte abilitatile fizice, cognitive si sociale.

Jocurile fizice, cum ar fi cele cu mingea sau cele in aer liber, pot ajuta copiii sa-si dezvolte abilitatile motorii si coordonarea ochi-mana. Jocurile de construit si puzzle-uri pot ajuta copiii sa-si dezvolte abilitatile cognitive, cum ar fi gandirea logica si rezolvarea problemelor. Jocurile de rol si cele sociale pot ajuta copiii sa-si dezvolte abilitatile sociale si empatia.

Jocurile pot fi, de asemenea, o modalitate excelenta pentru copii de a-si exprima emotiile si de a se relaxa. Este important sa oferiti copiilor o varietate de jocuri pentru a se distra si pentru a se dezvolta in mod echilibrat.

DAX-93272
În stoc furnizor: 36 Produs(e)
101,00 Lei
Acest joc din lemn, 4 pe un rând, este un joc de strategie. Aduce multă distracție și dezvoltă inteligența copiilor dvs. în același timp. Jocul de familie clasic este realizat din lemn masiv de hevea, care este ecologic, robust și indestructibil. Cu o dimensiune pliabilă de 24x15x4 cm, este...
Filtreaza produsele
Pret

Lei  –  Lei

  • 101Lei
  • 101Lei
Brand
Culoare
Material
Cele mai populare