Rampe 

O scară pentru animale de companie este un dispozitiv utilizat pentru a ajuta animalele de companie, în special câinii, să ajungă la locuri înalte, cum ar fi paturile sau canapelele. Scările pentru animale de companie sunt de obicei realizate dintr-un material durabil și sunt proiectate pentru a oferi un mod sigur și confortabil pentru animalul de companie de a urca și coborî din locuri înalte. Scările pentru animale de companie sunt ideale pentru animalele care au probleme cu înălțimea sau care au probleme de mobilitate, cum ar fi câinii în vârstă sau animalele care au suferit o accidentare.

Există mai multe modele de scări pentru animale de companie disponibile pe piață. Unele dintre cele mai populare modele sunt:

  1. Scara pliabilă: Aceasta este o scară ușor de transportat și poate fi pliată pentru a o face mai ușor de depozitat când nu este folosită.
  2. Scară cu trepte: Aceasta este o scară care oferă un mod sigur și confortabil pentru animalul de companie de a urca și coborî din locuri înalte.
  3. Scară cu rampe: Aceasta este o scară care poate fi folosită pentru a ajuta animalele de companie care au probleme de mobilitate să ajungă la locuri înalte.
  4. Scară cu platformă: Aceasta este o scară care oferă un loc sigur și confortabil pentru animalul de companie să se odihnească sau să se joace.
  5. Scară cu gradinație: Aceasta este o scară cu trepte de diferite înălțimi, care poate fi folosită pentru a ajuta animalele de companie să învețe să urce și să coboare scări.
Filtreaza produsele
Pret

Lei  –  Lei

  • 209Lei
  • 541Lei
In stoc
Culoare