Jocuri de masa

 Jocuri de masa 

Jocurile de masă se joacă pe o suprafață plată, cum ar fi o masă sau o mochetă, și care implică diverse obiecte de joc, cum ar fi cărți, zaruri, piese sau piese de puzzle. Jocurile de masă pot fi jucate de către oameni de toate vârstele și pot include elemente de distracție, competiție sau strategie. Există o mare varietate de jocuri de masă disponibile, de la cele simple de cărți și cele de societate la altele mai complexe de strategie sau de puzzle. 

Jocurile de masă pot fi o modalitate amuzantă și interactivă de a petrece timp cu prietenii sau familia și pot ajuta la îmbunătățirea abilităților cognitive, cum ar fi gândirea logică și rezolvarea problemelor. Este important să alegeți jocurile potrivite pentru vârsta și nivelul de abilitate al copiilor și să respectați întotdeauna regulile.

DAX-93272
În stoc
109,00 Lei
Acest joc din lemn, 4 pe un rând, este un joc de strategie. Aduce multă distracție și dezvoltă inteligența copiilor dvs. în același timp. Jocul de familie clasic este realizat din lemn masiv de hevea, care este ecologic, robust și indestructibil. Cu o dimensiune pliabilă de 24x15x4 cm, este...
Filtreaza produsele
Pret

Lei  –  Lei

  • 109Lei
  • 109Lei
Brand