Dozatoare automate

 Dozatoare automate 

Dozatoarele automate de săpun lichid sau pentru dezinfectare sunt dispozitive utile pentru a menține igiena în spațiile publice și private. Acestea oferă o modalitate igienică și eficientă de a distribui săpun lichid sau dezinfectant pentru mâini fără a fi necesar să atingeți dispozitivul, reducând astfel riscul de infectare cu germeni și bacterii. Iată câteva lucruri importante de știut despre dozatoarele automate de săpun lichid sau pentru dezinfectare.

Există două tipuri principale de dozatoare automate: cele pentru săpun lichid și cele pentru dezinfectant. Dozatoarele automate pentru săpun lichid pot fi utilizate în toate tipurile de spații publice și private, inclusiv în băi, bucătării și spații comerciale. Cele pentru dezinfectant sunt ideale pentru utilizarea în zonele cu trafic intens de persoane, cum ar fi spitalele, școlile, birourile și alte spații publice.

Atunci când căutați un dozator automat de săpun lichid sau pentru dezinfectare, există câteva lucruri importante de luat în considerare. Capacitatea rezervorului este un factor important, în funcție de numărul de persoane care vor folosi dispozitivul și de frecvența de utilizare. De asemenea, este important să verificați compatibilitatea lichidului cu dispozitivul, deoarece anumite lichide pot cauza defecte în funcționarea acestuia.

Dispenser automat cu senzor pentru sapun lichid ecg bd 34 white
Avantaj față de PRP 32%
MIR-BD34WHITE
În stoc
230,00 Lei 157,00 Lei
Dispenser automat de sapun lichid spuma ecg bd 351, senzor infrarosu, 350 ml,
Avantaj față de PRP 40%
Dozator cu pulverizare pentru dezinfectare ecg ds 1010, senzor infrarosu, 45ml,
Avantaj față de PRP 53%