Capcane daunatori

 Aparate anti-insecte 

Aparatele anti-insecte sunt dispozitive care emit sunete sau lumini pentru a alunga sau ucide insectele. Există mai multe tipuri, cum ar fi aparatele cu ultrasunete sau cu lampa UV. Unele dintre acestea sunt destinate utilizării în interior, în timp ce altele sunt pentru utilizare în exterior. Deși pot fi eficiente în alungarea sau uciderea unor insecte, pot avea si efecte secundare neplăcute, cum ar fi emisii de sunet sau miros neplăcut.

Aparatele anti-insecte cu ultrasunete emit sunete de frecvențe înalte care sunt inaudibile pentru urechile umane, dar sunt percepute ca neplăcute sau dureroase pentru insecte. Acestea sunt considerate a fi cele mai comune tipuri de aparate anti-insecte și sunt adesea utilizate în interior, în locuri precum case, apartamente sau birouri. Unele studii au sugerat că acestea pot fi eficiente în alungarea anumitor tipuri de insecte, cum ar fi țânțari sau muște.

Aparatele anti-insecte cu lampa UV emit lumina ultravioletă care atrage insectele către o zonă unde sunt prinse si eliminate, de obicei prin electrocuțiune. Acestea sunt adesea utilizate în exterior sau în spații mari precum restaurante sau mall-uri.

Filtreaza produsele
Pret

Lei  –  Lei

  • 111Lei
  • 309Lei
In stoc
Culoare