Bare de protectie

 Bare de protectie 

Balustrada de protecție pentru patul bebelușilor este o barieră care se instalează pe marginea patului pentru a preveni ca bebelușul să cadă din pat. Balustradele de protecție sunt disponibile în diferite forme și dimensiuni și pot fi realizate din diverse materiale, cum ar fi metal, lemn sau plastic. Ele pot fi fixate pe pat cu ajutorul unor suruburi sau pot fi reglabile pentru a se potrivi diferitelor dimensiuni de paturi. 

Balustradele de protecție pentru patul bebelușilor sunt o opțiune populară pentru părinți și îngrijitori, deoarece le oferă o modalitate sigură de a proteja bebelușul în timp ce doarme. Este important să alegeți o balustradă de protecție de calitate și să o instalați corect, respectând întotdeauna instrucțiunile de siguranță.

Balustradele de protectie sunt importante pentru a preveni cazaturile. Este recomandat sa verificati daca balustradele sunt sigure si fixe inainte de a lasa un bebelus sa se joace sau sa mearga pe ele. Este, de asemenea, important sa nu permiteti copilului sa se aplece sau sa se urce peste balustrade.

Afiseaza alte 20 produse
Filtreaza produsele
Pret

Lei  –  Lei

  • 128Lei
  • 301Lei
In stoc
Culoare
Necesita asamblare