Bare pentru tractiuni

 Bare pentru tractiuni 

Barele pentru tractiuni sunt dispozitive utilizate pentru a face exercitii de forta care lucreaza muschii spatelui, umerilor si bratelor. Aceste bare sunt montate de obicei pe peretele unei sali de fitness sau pe un tavan, astfel incat sa iti permita sa te agati de ele pentru a face tractiuni. Tractiunile sunt un exercitiu compus care lucreaza mai multe grupe musculare simultan.

Un antrenament de tonifiere cu bara pentru tractiuni poate include diferite variante de tractiuni cum ar fi: tractiuni la bara fixa, tractiuni pronate, supinate, tractiuni in pronatie cu maner din cauciuc sau tractiuni cu un singur brat. Toate aceste variante de tractiuni au ca si beneficiu forta si tonifierea spatelui, umerilor si bratelor.

La fel ca si flotarile asistate, tractiunile asistate, pot fi un mod excelent de a incepe sa lucrezi cu bara pentru tractiuni, fiind mai putin solicitante pentru spate, umeri si brate, si mai putin periculoase.

Exercitiile cu greutati, cum ar fi tractiunile, au ca si beneficiu si arderea caloriilor, dar nu este singurul beneficiu, acestea au ca beneficiu si cresterea masei musculare si forta, care ajuta la arderea caloriilor si la imbunatatirea metabolismului.

In general, tonifierea muschilor si arderile caloriilor sunt beneficii adiacente, care se pot obtine prin intermediul exercitiilor de forta si cardio, si care pot fi completate prin alte exercitii si dieta echilibrata

Filtreaza produsele
Pret

Lei  –  Lei

  • 128Lei
  • 433Lei
In stoc
Culoare