Obiecte de colectie

 Obiecte de colectie 

Coifurile medievale erau o parte a armurii care proteja capul si gatul soldatului. Acestea erau realizate din metal sau piele si erau folosite in special in perioada Evului Mediu pentru a proteja capul in timpul luptelor. Coifurile medievale sunt acum considerate obiecte de colectie, iar unele dintre ele sunt prezentate in muzee sau colectii private. 

Daca sunteti interesat de colectarea coifurilor medievale, ar trebui sa va familiarizati cu diferitele tipuri de coifuri care au existat in perioada Evului Mediu, cum ar fi coifurile de cavalerie, coifurile de infanterie si coifurile de luptatori. Ar trebui de asemenea sa cercetati perioadele istorice in care au fost utilizate coifurile medievale si sa studiati istoria luptelor in care au fost utilizate aceste obiecte.

Există o varietate de obiecte medievale care pot fi colectionate, inclusiv:

  1. Arme medievale - Săbii, pumnale, topoare și arbalete sunt câteva dintre armele medievale cele mai căutate.
  2. Armuri medievale - Armurile complete sau piesele individuale ale acestora, cum ar fi coifurile, platoșele sau ghearele, sunt popularitate în rândul colecționarilor.
  3. Monede medievale - Monedele medievale, inclusiv banii bătuți de diferite regate și imperii, sunt un element popular al colecțiilor.
  4. Ceramica medievala - Vase, farfurii, cupe și plăci din ceramica medievala pot fi colectionate și apreciate pentru design-ul lor unic și istoria culturala.
  5. Documente medievale - Scrisori, acte și hărți medievale sunt unice și oferă o privire asupra vieții de zi cu zi din acea perioadă.
  6. Obiecte de cult religios - Cruci, candele, relicve și alte obiecte de cult religios sunt apreciate atât pentru valoarea lor istorică, cât și pentru frumusețea lor artistică.
Afiseaza alte 10 produse
Filtreaza produsele
Pret

Lei  –  Lei

  • 193Lei
  • 676Lei
In stoc
Culoare