Scule atelier auto

 Scule atelier auto 

Sculele de atelier auto sunt instrumente si echipamente utilizate in service-urile auto pentru a repara si intretine autovehiculele. Exemple de scule de atelier auto includ chei de roti, clesti, surubelnite, ciocane, dispozitive de torsiune, testere de baterii si sisteme de diagnoza a computerului de bord. Aceste scule sunt realizate din diferite materiale, cum ar fi otelul inoxidabil, cromat dur sau plastic, si sunt proiectate pentru a suporta uzura cauzata de utilizarea frecventa. Sculele de atelier auto sunt esentiale pentru functionarea eficienta a oricarui service auto.

Iata cateva exemple de scule de atelier auto:

  1. Chei de roti: sunt utilizate pentru a strânge sau a desface piulitele de la rotile autovehiculelor. Există diferite tipuri de chei de roti, cum ar fi cheile cu clichet, cheile cu ratchet si cheile cu tub.
  2. Clesti: sunt utilizati pentru a strânge sau a desface diverse piese ale autovehiculelor, cum ar fi conducte de ulei sau conducte de evacuare. Există diferite tipuri de clesti, cum ar fi clesti cu menghina, clesti cu tub si clesti cu varfuri incovoiate.
  3. Surubelnite: sunt utilizate pentru a strânge sau a desface suruburile si piulitele de la autovehicule. Există diferite tipuri de surubelnite, cum ar fi surubelnite cu cap plat, surubelnite cu cap cruce si surubelnite cu cap Hexagonal.
  4. Ciocane: sunt utilizate pentru a lovi diverse piese ale autovehiculelor, cum ar fi bucsile sau suporturile de motor, pentru a le monta sau demonta. Există diferite tipuri de ciocane, cum ar fi ciocane cu cap plat, ciocane cu cap conic si ciocane cu capuri interschimbabile.
  5. Dispozitive de torsiune: sunt utilizate pentru a masura torsiunea sau forta de rotatie a unei piese. Sunt utilizate pentru a verifica daca o piesa este strânsa la o torsiune adecvata.
  6. Testere de baterii: sunt utilizati pentru a masura tensiunea si rezistenta bateriilor auto.
  7. Sisteme de diagnoza a computerului de bord: sunt utilizate pentru a verifica functionarea sistemelor electronice ale autovehiculelor si pentru a identifica problemele care pot aparea.
Filtreaza produsele
Pret

Lei  –  Lei

  • 49Lei
  • 1825Lei
In stoc
Culoare