Aparate unghii

 Aparate de unghii 

Există diverse aparate de unghii disponibile pe piață, care pot fi utilizate pentru a vă îngriji și a vă întreține unghiile. Iată câteva exemple:

  1. Aparate pentru tăierea unghiilor: acestea pot include foarfecele pentru unghii sau mașinile de tăiat unghiile, care pot fi utilizate pentru a tăia și finisa unghiile.
  2. Aparate pentru îndepărtarea cuticulelor: acestea pot include pieptenele pentru cuticule sau aparatele de îndepărtat cuticulele, care pot fi utilizate pentru a îndepărta pielea în exces de pe marginea unghiei.
  3. Aparate pentru aplicarea ojei de unghii: acestea pot include pensulele pentru aplicarea ojei sau aparatele de vopsit unghiile, care pot ajuta la aplicarea ojei de unghii într-un mod precis.
  4. Aparate pentru gelul de unghii: acestea pot include lampile UV sau LED care pot fi utilizate pentru a usca gelul de unghii după aplicare.

Acestea sunt doar câteva exemple de aparate de unghii disponibile pe piață. Alegerea unui aparat de unghii depinde de nevoile și preferințele dvs. și ar trebui să țineți cont de calitatea și siguranța aparatului înainte de a face o achiziție.

Filtreaza produsele
Pret

Lei  –  Lei

  • 554Lei
  • 587Lei
In stoc
Culoare