Dispozitive mutare mobila

 Dispozitive mutare mobila 

In ceea ce priveste dispozitivele pentru mutat, acestea trebuie sa fie robuste si sa permita mutarea in siguranta a mobilierului, in special pentru piesele mai mari sau mai grele. Este important sa se alega dispozitivele care au mecanisme de blocare pentru a preveni alunecarea sau rasturnarea in timpul utilizarii. Dispozitivele pentru mutat mobilier, cum ar fi rotile sau manerele, facilitează mutarea și repozitionarea, fiind utile atunci când se schimbă aranjamentul încăperii sau când trebuie mutat în afara casei.

Exista mai multe dispozitive care pot ajuta la mutarea mobilierului:

  1. Carucior pentru mutare mobilier: Acesta este un dispozitiv cu rotile care poate fi folosit pentru a muta mobilierul mai usor. Poate fi utilizat atat pentru mutarea mobilierului din casa, cat si pentru transportarea acestuia intr-un autovehicul.
  2. Maner pentru mutare mobilier: Acesta este un dispozitiv care poate fi fixat pe mobilierul mai greu de mutat pentru a-l face mai usor de manevrat.
  3. Placa pentru mutare mobilier: Aceasta este o placa mica, de obicei din lemn sau plastic, care poate fi pusa sub mobilier pentru a-l face mai usor de mutat pe pardoseli dure.
  4. Roluri pentru mutare mobilier: Acestea sunt roti mici care pot fi montate pe picioarele mobilierului pentru a-l face mai usor de mutat.
  5. Dolly pentru mutare mobilier: Acesta este un carucior mic, cu roti, care poate fi folosit pentru a muta mobilierul mai usor.

Indiferent de dispozitivul ales, este important sa te asiguri ca il folosesti corect pentru a evita accidentele si pentru a proteja mobilierul.

Filtreaza produsele
Pret

Lei  –  Lei

  • 93Lei
  • 182Lei
In stoc
Culoare