Banci de exercitii

 Banci de exercitii 

Bancile de exercitii sunt echipamente folosite pentru a face exercitii de forta care lucreaza muschii din diferite parti ale corpului. Acestea sunt frecvent utilizate in programele de fitness pentru a face exercitii pentru piept, brate, spate si picioare.

Un antrenament de tonifiere pe banca de exercitii poate include exercitii precum genuflexiuni cu bara, flotari, apasari cu bara, tractiuni, rasuciri, extensii spate, ridicari laterale si frontale, fluturari cu gantere si extensii triceps. Aceste exercitii au rolul de a intari si tonifia muschii.

Exercitiile cu flotari asistate, pot fi un mod excelent de a incepe sa lucrezi cu banca de exercitii, fiind mai putin solicitante pentru piept si umeri, si mai putin periculoase, poti regla gradul de asistenta in functie de nivelul tau si astfel cresti gradual greutatea si dificultatea exercitiului.

Exercitiile cu greutati, cum ar fi cele mentionate, au ca beneficiu si arderea caloriilor, cresterea masei musculare si forta, care ajuta la arderea caloriilor si la imbunatatirea metabolismului.

In general, tonifierea muschilor si arderile caloriilor sunt beneficii adiacente, care se pot obtine prin intermediul exercitiilor de forta si cardio, si care pot fi completate prin alte exercitii si dieta echilibrata.

Exemple de exercitii care se pot face cu o banci de exercitii sunt:

  1. Flotari: iti lucreaza pieptul, umerii si bratele.
  2. Impins din culcat: iti lucreaza pieptul, umerii si bratele.
  3. Ridicari de picioare: iti lucreaza muschii abdominali si lombari.
  4. Extensii din culcat: iti lucreaza muschii spatelui.
  5. Fortarea coapselor: iti lucreaza muschii coapselor.

Bancile de exercitii pot avea diferite forme si dimensiuni, in functie de tipul de exercitii pe care le poti face cu ele. Unele modele au bara de impins sau gantere incluse, in timp ce altele pot fi utilizate impreuna cu greutati suplimentare. Este important sa alegi o banca de exercitii care se potriveste nivelului tau de fitness si care are o constructie solida si stabila, astfel incat sa te poti sprijini in ea in siguranta. Este de asemenea important sa o folosesti intr-un mod sigur si corect, si sa te asiguri ca esti stabil atunci cand o folosesti.

Filtreaza produsele
Pret

Lei  –  Lei

  • 340Lei
  • 574Lei
In stoc
Culoare