Aparate cosmetica

 Aparate cosmetica 

Există diverse aparate de cosmetica disponibile pe piață, care pot fi utilizate pentru a vă îngriji pielea, părul și unghiile. Iată câteva exemple:

  1. Aparate pentru îndepărtarea părului: acestea pot fi utilizate pentru a îndepărta părul de pe piele, cum ar fi epilatoarele sau aparatele de ras.
  2. Aparate pentru îngrijirea pielii: acestea pot include diverse tipuri de aparate care pot ajuta la îngrijirea pielii, cum ar fi aparatele de curățat fața, aparatele de masaj facial și aparatele de îndepărtat punctele negre.
  3. Aparate pentru îngrijirea părului: acestea pot include ondulatoare, placă de îndreptat părul și feon pentru coafat.

Acestea sunt doar câteva exemple de aparate de cosmetica disponibile pe piață. Alegerea unui aparat de cosmetica depinde de nevoile și preferințele dvs. și ar trebui să țineți cont de calitatea și siguranța aparatului înainte de a face o achiziție.

DAX-110044
În stoc furnizor: 33 Produs(e)
500,00 Lei
Lampa de mărire nu este potrivită doar pentru reparații, ci și pentru lucrări complicate de cusut sau chiar pentru utilizarea de zi cu zi în atelier sau în saloane de cosmetică, pedichiură și manichiură. Această lampă cu lupă oferă o combinație de lumină, 5 dioptrii diferite și un inel de lampă...
Filtreaza produsele
Pret

Lei  –  Lei

  • 500Lei
  • 500Lei
Brand
Culoare
Cele mai populare