Genti laptop

 Genti laptop 

Într-o lume în care tehnologia a devenit o parte integrantă a vieții noastre, gentile pentru laptop și tablete sunt mai importante ca niciodată. Aceste genti oferă o protecție sigură pentru dispozitivele noastre electronice, precum și un spațiu de stocare suplimentar pentru alte obiecte personale.

Gentile pentru laptop și tablete sunt disponibile într-o gamă largă de dimensiuni, forme și stiluri, astfel încât să se potrivească oricărui gust și nevoie. Cele mai populare materiale pentru genti sunt pielea, poliesterul și neoprenul, care sunt durabile și rezistente la uzură.

O parte importantă a gentilor pentru laptop și tablete este compartimentul pentru dispozitivul electronic, care trebuie să ofere o protecție solidă împotriva șocurilor și zgârieturilor. Majoritatea gentilor au o căptușeală de spumă sau neopren pentru a proteja dispozitivul de eventualele deteriorări, precum și un buzunar pentru a stoca încărcătorul și alte accesorii.

Pe lângă compartimentul pentru dispozitiv, gentile pentru laptop și tablete mai au și alte buzunare și compartimente, care permit stocarea altor obiecte personale, precum documente, cărți, ochelari de soare sau alte accesorii electronice. Acestea sunt foarte utile pentru persoanele care călătoresc des și au nevoie să transporte și alte obiecte personale, împreună cu laptopul sau tableta.

Gentile pentru laptop și tablete sunt disponibile și într-o varietate de stiluri, de la modele casual, la cele mai elegante și sofisticate. Acestea pot fi potrivite pentru diverse ocazii, cum ar fi întâlnirile de afaceri, călătoriile sau pentru uzul de zi cu zi.

MIR-GOGNTBAGMIAMI13GR
În stoc
125,00 Lei 94,00 Lei
Geanta eleganta pentru laptopuri sau tablete cu diagonala de pana la 13" (33 cm) Material: poliester Captuseala interioara moale Doua buzunare exterioare cu fermoar Curea detasabila si reglabila pentru umar Dimensiuni interioare: L 35 x l 24 x H 3,5 cm Culoare gri  Geanta GoGEN MIAMI...
Filtreaza produsele
Pret

Lei  –  Lei

  • 94Lei
  • 94Lei
Brand