Accesorii scule electrice

 Accesorii scule electrice 

Industria construcțiilor se bazează pe utilizarea sculelor electrice și a accesoriilor lor pentru a realiza lucrări cu precizie și eficiență. Accesoriile pentru sculele electrice sunt elemente esențiale care permit muncitorilor să-și maximizeze potențialul și să atingă rezultate superioare în diverse proiecte de construcții. 
    Burghie:
    Burghiile sunt accesorii esențiale pentru mașinile de găurit și ciocanele rotopercutoare. Acestea vin în diferite dimensiuni și tipuri, cum ar fi burghie pentru lemn, beton sau metal. Burghiile de calitate superioară sunt realizate din materiale rezistente și durabile, ceea ce le face potrivite pentru lucrări intense de găurire în construcții.
    Discuri de tăiere și șlefuit:
    Discurile de tăiere și șlefuit sunt folosite în principal pentru sculele electrice precum polizoare unghiulare și ferăstraie circulare. Acestea pot tăia rapid și precis o varietate de materiale, inclusiv metal, beton și lemn. De asemenea, pot fi utilizate pentru a îndepărta rugina, vopseaua sau alte impurități de pe suprafețe.
    Freze:
    Frezele sunt piese esențiale pentru frezele electrice și pentru rindelele cu freză. Ele sunt utilizate pentru a crea detalii complexe și a forma materiale precum lemnul, plasticul sau aluminiul. Frezele pot fi utilizate în diverse aplicații, de la realizarea decorațiunilor la prelucrarea precisă a muchiilor și a îmbinărilor.
    Dălți și ciocane pneumatice:
    Dălțile și ciocanele pneumatice sunt unelte puternice utilizate pentru demolarea și îndepărtarea materialelor dure, cum ar fi betonul sau zidăria. Acestea pot fi atașate la compresoare de aer și oferă o putere impresionantă pentru a face față lucrărilor grele în construcții.
    Vârfuri de șurubelnite și chei cu impact:
    Acestea sunt ideale pentru lucrările de înșurubare și desurubare. Vârfurile de șurubelnite și cheile cu impact pot fi atașate la șurubelnițe sau ciocane cu impact și permit muncitorilor să strângă sau să desfacă șuruburile cu ușurință și rapiditate.
Plăci de ghidaj pentru ferăstraie circulare: 
Pentru a obține tăieturi precise și drepte în lemn sau alte materiale, plăcile de ghidaj se atașează la ferăstraiele circulare și oferă suport suplimentar și stabilitate în timpul tăierii.
Pompe de apă pentru unelte de tăiere:
 În cazul tăierii cu un ferăstrău circular sau cu o poliză unghiulară în materiale precum betonul sau piatra, pompele de apă pot fi folosite ca accesorii pentru a răci și lubrifia discul de tăiere, prevenind supraîncălzirea și îmbunătățind performanța de tăiere.
    Frecvențimetre: 
Acestea permit măsurarea și controlul frecvenței de lucru a uneltelor electrice, cum ar fi ciocanele rotopercutoare sau ferăstraiele oscilante. Ajustarea frecvenței poate fi utilă în funcție de tipul de material și de lucrarea specifică.
   Plăci de bază pentru rindele: 
Pentru rindelele electrice, plăcile de bază sunt esențiale. Acestea asigură o suprafață plană și stabilă pentru prelucrarea lemnului sau a altor materiale, facilitând obținerea unor rezultate precise și uniforme.
    Seturi de vârfuri și freze pentru instrumente multifuncționale: 
Uneltele multifuncționale, precum ferăstraiele oscilante sau polizoarele unghiulare, pot fi echipate cu diferite vârfuri și freze pentru a efectua o varietate de lucrări. Aceste piese adiționale extind versatilitatea și capacitățile acestor scule.
 Acestea sunt esențiale în construcții, unde există o nevoie constantă de manipulare a șuruburilor și a piulițelor.
Accesoriile pentru sculele electrice joacă un rol crucial în eficiența și calitatea lucrărilor din domeniul construcțiilor. De la burghie și discuri de tăiere până la freze și dălți pneumatice, aceste accesorii permit muncitorilor să își îndeplinească sarcinile cu precizie și productivitate. 

ARC-DED7087AI2
În stoc furnizor: 1 Produs(e)
658,00 Lei
Ascutitor lant de drujba, cu acumulator 2 Ah, incarcator 18V Li-ion, SAS+ALL, Dedra  Ascutitorul pentru lant de drujba de la Dedra este o solutie usoara si inteligenta, este conceput pentru ascutirea lanturilor de fierastraie electrice si fierastraie pe benzina. Exista gauri in baza...
Cele mai populare