Chingi de fixare

 Chingi 

Chingile de fixare, de ancorare, cu clema, cu carlig și chingile cu clicket sunt toate echipamente de ridicare și fixare utilizate în industrie și construcții.

Chingile de fixare sunt folosite pentru a fixa obiecte într-un loc anume. Acestea sunt de obicei fabricate din material textil, cum ar fi poliesterul și sunt prevăzute cu catarame sau cu cleme de prindere. Pot fi folosite pentru a fixa diverse obiecte de diferite dimensiuni, cum ar fi mobilierul, echipamentele de uz casnic sau pachetele.

Chingile de ancorare sunt similare cu cele de fixare, dar sunt utilizate pentru a asigura obiecte într-un mediu mai periculos sau instabil, cum ar fi pe un camion sau pe o barjă. Acestea sunt de obicei mai puternice și sunt testate pentru a se asigura că pot rezista la forțele mari care apar în timpul transportului.

Chingile cu clema sunt folosite pentru a conecta două sau mai multe chingi între ele. Acestea sunt prevăzute cu cleme de prindere care se fixează în jurul chingii, permițând astfel să se formeze legături puternice între obiecte.

Chingile cu carlig sunt utilizate pentru a ridica obiecte mai grele. Acestea sunt de obicei fabricate din oțel și sunt prevăzute cu un carlig care se atașează la obiectul pe care trebuie să-l ridice. Sunt de obicei testate pentru a se asigura că pot rezista la forțele mari care apar în timpul ridicării.

Chingile cu clicket sunt chingi de ridicare care au un mecanism de blocare care permite utilizatorului să le fixeze în poziția dorită. Acest mecanism de blocare poate fi utilizat pentru a preveni deschiderea accidentală a chingii în timpul ridicării.

În concluzie, chingile de fixare, de ancorare, cu clema, cu carlig și chingile cu clicket sunt toate echipamente esențiale în industria și construcția modernă, ajutând la ridicarea, transportul și fixarea obiectelor cu ușurință și in siguranță.

Aceste curele 320205 de la ProPlus au o lungime de 5 metri și o capacitate maximă de ancorare de 250 kg. Datorită clichetului și a celor 2 cârlige, obiectele de fixat pot fi ancorate mult mai ferm. Dimensiune: 5 m x 25 mm (L x l) Material: Poliester Capacitate de ancorare: Max. 250 kg...
Filtreaza produsele
Pret

Lei  –  Lei

  • 150Lei
  • 150Lei
Brand