Filtre si pompe acvariu

 Filtre si pompe acvariu 

Filtrele și pompele pentru acvariu sunt dispozitive importante pentru îngrijirea și întreținerea acvariilor. Filtrele ajută la menținerea apei din acvariu curate prin eliminarea deșeurilor, a substanțelor chimice dăunătoare și a altor impurități. Pompele pentru acvariu sunt utilizate pentru a circula apa în acvariu, ceea ce ajută la menținerea unui nivel adecvat de oxigen și la distribuirea hranei și medicamentelor în acvariu. Există mai multe tipuri de produse disponibile pentru acvarii, inclusiv:

  1. Filtre interne: Acestea sunt instalate în interiorul acvariului și utilizează o serie de materiale filtrante pentru a elimina impuritățile din apă.
  2. Filtre externe: Sunt instalate în afara acvariului și au un debit mai mare decât cele interne, ceea ce le face potrivite pentru acvariile mari.
  3. Pompe submersibile: Sunt instalate în interiorul acvariului și sunt utilizate pentru a circula apa în acvariu și pentru a menține un nivel adecvat de oxigen.
  4. Pompe de înălțime: Acestea sunt instalate în afara acvariului și sunt utilizate pentru a circula apa în acvariu și pentru a menține un nivel adecvat de oxigen. De asemenea, pot fi utilizate pentru a crea un efect de cascadă sau pentru a sprijini filtrarea prin intermediul unei instalații de filtrare externă.

Este important să alegeți un filtru și o pompă potrivite dimensiunilor acvariului dvs. și nevoilor peștilor și plantelor din acvariu. De asemenea, trebuie să luați în considerare nivelul de zgomot al pompei și eficiența energetică a acesteia.

Filtreaza produsele
Pret

Lei  –  Lei

  • 70Lei
  • 144Lei
In stoc