Accesorii si scule moto

 Accesorii si scule moto 

Accesorii și scule esențiale pentru motocicliști: casti, protecții pentru genunchi și cot, bocanci, manusi, haine de motociclist, pelerine sau ploaie, curele de prindere, GPS, kit de reparatie pentru pana, lant si accesorii pentru intretinerea lanțului, ulei și filtre, baterii și încărcătoare, unelte pentru întreținere și suport de transport. Alegeți accesoriile și sculele potrivite pentru a îmbunătăți experiența de conducere a motocicletei.

 1. Castile sunt importante pentru siguranța motocicliștilor, protejând capul în cazul unui accident.
 2. Protecțiile pentru genunchi și cot oferă o protecție suplimentară în cazul unui accident și ajută la prevenirea rănilor.
 3. Bocanci de calitate îmbunătățesc controlul asupra motocicletei și oferă un nivel suplimentar de confort în timpul condusului.
 4. Manusile protejează mâinile în cazul unui accident și oferă un grip mai bun pe manerele motocicletei.
 5. Hainele de motociclist, cum ar fi jachetele și pantalonii, sunt realizate din materiale rezistente la apă și vânt, oferind un nivel suplimentar de confort și protecție în timpul condusului.
 6. Pelerinele sau ploaia protejează motociclistul de intemperii, menținându-l uscat și confortabil în timpul condusului.
 7. Curelele de prindere ajută la fixarea bagajelor sau a altor obiecte pe motocicletă.
 8. Sistemele GPS permit motocicliștilor să își monitorizeze poziția și să își planifice călătoriile într-un mod eficient.
 9. Kiturile de reparatie pentru pana ajută la repararea rapidă a unei pene, permițând motocicliștilor să continue călătoria lor fără probleme.
 10. Lanturile și accesoriile pentru intretinerea lanțului sunt esențiale pentru întreținerea și funcționarea eficientă a motocicletei.
 11. Uleiul și filtrele de ulei sunt esențiale pentru întreținerea motorului și pentru prevenirea problemelor mecanice.
 12. Bateriile și încărcătoarele sunt esențiale pentru funcționarea eficientă a sistemelor electronice de pe motocicleta.
Filtreaza produsele
Pret

Lei  –  Lei

 • 248Lei
 • 657Lei
In stoc
Culoare