Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. SUNT DE ACORD

Despre noi

 Echipa Maryon 

          Primii pasi in domeniul bicicletelor au fost facuti in anul 2013, cu scopul de a raspunde nevoilor ciclistilor si de a creea un magazin de biciclete specializat, care sa deserveasca comunitatea locala din Buzau. Existenta unui magazin local de biciclete este importanta, atat pentru sfaturi de specialitate (atunci cand alegeti sa cumparati o bicicleta), cat si pentru serviciul post-vanzare si repararea bicicletelor. Brandul MARYON a crescut rapid pe baza unei retete deloc secrete: am atras in echipa oameni seriosi, inteligenti si draguti, care doresc sa evolueze rapid. Majoritatea lor se intampla sa iubeasca ciclismul si sa cunoasca foarte multi biciclisti. Echipa noastra de "biciclisti tocilari" este la curent cu cele mai recente tendinte sau tehnologii si, de cele mai multe ori vorbim direct despre aproape orice in acest domeniu deoarece pedalam la fel ca tine.

  • Marius, membru fondator, conduce departamentul de marketing si este responsabil pentru administrarea datelor, blog, newsletter, relatia cu furnizorii, cercetarea pietei si promovarea produselor.
  • Andrei si Dan sunt consultantii nostri de vanzari. Acestia au ales sa-si urmeze dragostea pentru biciclete si ne bucuram pentru ca au facut-o. Sunt aici ca sa va ajute inainte de a comanda, atunci cand comandati si apoi, odata intrati in familia Maryon, speram ca veti ramane alaturi de noi pentru totdeauna!
  • Cand vine vorba de magazinul online maryon.ro, acesta este monitorizat de colegul nostru Mihai. Cu cea mai mare vechime in companie, Mihai abordeaza si rezolva cu succes toate provocarile.
  • Nicu, este mecanicul care conduce operatiunile in service-ul Maryon. Instruit periodic marii producatori de componente (Shimano. SR Suntour, Fox, Bosch, Specialized, etc), Nicu continua sa-si urmeze pasiunea pentru biciclete si evenimente din industria ciclismului. Cand nu monteaza sau repara biciclete, il poti gasi pedaland pe diferite trasee.
  • Activitatea noastra se desfasoara in conditii optime cu ajutorul partenerilor din departamentele IT, Financiar si Logistica.

Acestia suntem noi, echipa Maryon, oameni pasionati, de toate varstele, care isi dau tot interesul pentru a mentine clientul in centrul atentiei.

         Piata este in continua schimbare si noi in acelasi timp cu ea. Pentru ca avem un plan de dezvoltare pe termen lung, 2022 este anul in care am continuat extinderea pe piata de retail din Romania si, impreuna cu furnizorii parteneri, dar si cu o echipa marita, am reusit sa expunem spre vanzare pe site-ul maryon.ro, o gama de peste 100000 de produse din zona de sport, articole pentru casa, gradina, garaj, mobila, electronice, accesorii vehicole, petshop, bricolaj, jucarii, articole pentru frumusete, sanatate si fashion.


De peste 8 ani suntem impreuna. Ne unesc bunul simt si credinta ca putem fi mai buni. Va multumim!

 Suntem Maryon, sunteti Maryon!

Cu drag, Echipa

        


... echipa, showroom, service!

Showroom MARYON
Prezentarea produselor
Echipa
Service MARYON
Reparatii si revizii
Comentarii

Multumesc pentru recomandari. Respect!

Un magazin de incredere!

Super magazin. Super oameni. Recomand!

Scrie un comentariu