Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. SUNT DE ACORD

Despre noi

        Primii pasi in domeniul bicicletelor au fost facuti in anul 2013, cu scopul de a raspunde nevoilor ciclistilor si de a creea un magazin de biciclete specializat, care sa deserveasca comunitatea locala din Buzau. Existenta unui magazin local de biciclete este importanta, nu numai pentru sfaturi de specialitate (atunci cand alegeti sa cumparati o bicicleta), ci si pentru serviciul post-vanzare si repararea bicicletelor. Brandul MARYON a crescut rapid pe baza unei retete deloc secrete: am atras in echipa oameni seriosi, inteligenti si draguti, care doresc sa evolueze rapid. Majoritatea lor se intampla sa iubeasca ciclismul si sa cunoasca foarte multi biciclisti. Echipa noastra de "biciclisti tocilari" este la curent cu cele mai recente tendinte sau tehnologii si, de cele mai multe ori, vorbim direct despre aproape orice in acest domeniu, deoarece, pedalam la fel ca tine.

  • Marius, conduce departamentul de marketing si este responsabil pentru administrarea datelor, blog, newsletter, cercetarea pietei si promovarea produselor.
  • Andrei si Dan sunt consultantii nostri de vanzari. Acestia au ales sa-si urmeze dragostea pentru biciclete si ne bucuram pentru ca au facut-o. Sunt aici ca sa va ajute inainte de a comanda, atunci cand comandati si apoi, odata intrati in familia Maryon, speram ca veti ramane alaturi de noi pentru totdeauna!
  • Cand vine vorba de magazinul online maryon.ro, acesta este monitorizat de Mihai, colegul nostru "bun la toate". Cu cea mai mare vechime in companie, Mihai, abordeaza si rezolva cu succes orice situatie neasteptata.
  • Nicu este mecanicul care conduce operatiunile in service-ul Maryon. Instruit periodic marii producatori de componente (Shimano. SR Suntour, Fox, etc), Nicu, continua sa-si urmeze pasiunea pentru biciclete si evenimente din industria ciclismului. Cand nu monteaza sau repara biciclete, il poti gasi pedaland pe diferite trasee.

Acestia suntem noi, echipa Maryon, oameni pasionati, de toate varstele, care de peste 8 ani isi dau tot interesul pentru a mentine clientul in centrul atentiei.


... si cateva imagini!

Showroom MARYON
Prezentarea produselor
Jocuri de echipa
Service MARYON
Reparatii si revizii
Comentarii

Recomand. Personal comunicativ si amabil.

Nicu este cel mai bun meserias pe centrat roti din Buzau.

Scrie un comentariu