Pahare unica folosinta

 Pahare unica folosinta 

Paharele unica folosinta sunt fabricate din materiale care nu pot fi refolosite dupa ce au fost utilizate. Acestea sunt concepute pentru a fi utilizate o singura data, apoi aruncate dupa ce au fost utilizate. Paharele unica folosinta sunt fabricate din diferite materiale, cum ar fi plasticul, hartia sau sticla, si pot avea diferite forme si dimensiuni, in functie de scopul lor.

Paharele unica folosinta sunt utilizate in diferite domenii, cum ar fi cateringul, industria alimentara, industria bauturilor sau in alte situatii in care este necesara o solutie de servire rapida si usoara. Acestea sunt, de asemenea, utilizate in situatii in care este necesara o solutie de servire igienica, cum ar fi la petrecerile in aer liber sau la evenimente publice.

Paharele unica folosinta sunt, de obicei, mai ieftine decat cele refolosibile, dar au un impact mai mare asupra mediului, deoarece se arunca dupa utilizare. Din acest motiv, unii oameni aleg sa utilizeze pahare refolosibile in locul celor unica folosinta pentru a reduce impactul asupra mediului.

Pentru moment, nu exista produse disponibile in aceasta categorie