Scule motociclete

 Scule motociclete 

Sculele esențiale pentru întreținerea și repararea motocicletei incluse:

  1. Cric hidraulic: acest instrument este esențial pentru a ridica și susține motocicleta în timp ce se efectuează reparații sau întreținere.
  2. Suporturi: acestea ajută la susținerea motocicletei în poziție verticală în timp ce se efectuează reparații sau întreținere.
  3. Set de chei: acestea sunt necesare pentru a desfășura reparații și întreținere pe motocicletă, cum ar fi fixarea sau îndepărtarea componentelor.
  4. Piese de schimb: acestea sunt esențiale pentru a remedia problemele mecanice sau pentru a înlocui componentele uzate sau deteriorate.
  5. Lămpi sau lanterna: acestea sunt necesare pentru a ilumina zona de lucru în condiții de iluminare slabe sau întuneric.
  6. Clești sau pinze: acestea sunt necesare pentru a susține sau a ține piese sau componente în timp ce se efectuează reparații sau întreținere.
  7. Scule electrice: cum ar fi clești cu cap rotativ sau șurubelnițe, acestea sunt necesare pentru a efectua reparații sau întreținere mai rapid și eficient.

Este important să investiți în aceste scule și accesorii esențiale pentru a asigura întreținerea adecvată și funcționarea eficientă a motocicletei dvs.

Filtreaza produsele
Pret

Lei  –  Lei

  • 275Lei
  • 657Lei
In stoc
Culoare