Plase de insecte

 Plase de insecte 

Plasele de insecte sunt utilizate pentru a proteja casa sau gradina de insecte indezirabile, precum tantari, muste si alte insecte volante. Exista o varietate de model disponibile pe piata, in functie de nevoile tale. Iata cateva exemple:

  1. Plase de insecte pentru ferestre: acestea sunt fixate de ferestre si sunt utilizate pentru a impiedica insectele sa intre in casa prin ferestre. Exista pentru ferestre care se potrivesc diferitelor tipuri de ferestre, inclusiv ferestre cu rame fixe sau ferestre cu rame care se deschid.
  2. Plase de insecte pentru usi: acestea sunt fixate de usi si sunt utilizate pentru a impiedica insectele sa intre in casa prin usi. Exista pentru usi care se potrivesc diferitelor tipuri de usi, inclusiv usi glisante sau usi care se deschid.
  3. Plase de insecte pentru paturi: acestea sunt utilizate pentru a proteja paturile de insecte care pot ajunge in patul tau in timp ce dormi. Cele pentru paturi se potrivesc diferitelor dimensiuni de paturi si sunt disponibile in diferite modele.
  4. Plase de insecte pentru terase: acestea sunt utilizate pentru a proteja terasele de insecte care pot ajunge in spatiul tau exterior in timp ce te bucuri de aer liber. Pentru terase sunt disponibile in diferite modele si pot fi fixate de diferite tipuri de structuri.

Inainte de a cumpara o plasa de insecte, este important sa faci o comparatie intre diferitele optiuni disponibile si sa alegi produsul care se potriveste nevoilor tale.

Filtreaza produsele
Pret

Lei  –  Lei

  • 84Lei
  • 277Lei
In stoc
Culoare