Accesorii gard si porti

 Accesorii garduri si porti 

Există o mare varietate de accesorii pentru garduri și porți, care pot fi utilizate pentru a îmbunătăți aspectul, funcționalitatea și durabilitatea acestora. Unele exemple de accesorii comune pentru garduri și porți sunt:

  1. Balamale: acestea sunt mecanisme de închidere care permit deschiderea și închiderea porților. Balamalele pot fi realizate din diferite materiale, cum ar fi metalul sau lemnul, și pot avea diferite forme și mărimi.
  2. Încuietori: acestea sunt utilizate pentru a împiedica accesul neautorizat prin porți sau garduri. Încuietorile pot fi realizate din diferite materiale, cum ar fi metalul sau plasticul, și pot avea diferite forme și mărimi.
  3. Grinzi: acestea sunt folosite pentru a sprijini și susține structura porților și a gardurilor. Grinzile pot fi realizate din diferite materiale, cum ar fi lemnul sau metalul, și pot avea diferite forme și mărimi.
  4. Pârghii: acestea sunt utilizate pentru a deschide și închide porțile prin intermediul unui mecanism de balans. Pârghiile pot fi realizate din diferite materiale, cum ar fi metalul sau lemnul, și pot avea diferite forme și mărimi.
  5. Accesorii decorative: acestea pot include elemente decorative, cum ar fi scânduri decorative, elemente de fier forjat sau plante decorative, care pot fi utilizate pentru a îmbunătăți aspectul porților și al gardurilor.
Afiseaza alte 20 produse
Filtreaza produsele
Pret

Lei  –  Lei

  • 30Lei
  • 527Lei
In stoc
Culoare