Covoare de exterior

 Covoare de exterior 

Covoarele de exterior sunt accesorii pentru gradina sau terase care adauga stil si comfort in spatiul exterior. Sunt realizate din materiale rezistente la intemperii si uzura, cum ar fi polipropilena sau nailonul, si au un design modern si atractiv. Acestea pot fi utilizate pentru a delimita zonele de relaxare, pentru a proteja suprafata de mese sau sezlonguri sau pentru a adauga un element decorativ la gradina sau terasa.

In plus, covoarele de exterior pot fi utilizate pentru a proteja pardoseala de uzura si zgarieturi, in special daca au un strat inferior anti-alunecare. Acestea pot fi curatate cu usurinta prin spalarea cu apa si sapun sau prin curatarea cu un jet de apa.

Exista doua tipuri de covoare de exterior: cele fixe si cele mobile. Covoarele fixe sunt cele care sunt lipite de pardoseala sau prindere prin suruburi sau adeziv, in timp ce covoarele mobile pot fi mutate usor in functie de nevoile dvs.

Covoarele de exterior pot fi personalizate cu diferite modele, culori si forme, care pot fi create in functie de preferintele fiecaruia.

Pentru moment, nu exista produse disponibile in aceasta categorie