Gratar electric ecg eg 2011 dual xl, 2000 w, termostat, combinatie de 2

PRP: 400,00 Lei
294,00 Lei
Avantaj fata de PRP: 106,00 Lei
În stoc furnizor: 100 Produs(e)
+
Amenajare Bucatarie
Amenajare Baie
Amenajare Dormitor
Amenajare Living
Amenajare Birou
Decoratiuni Craciun
Decoratiuni Sarbatori
Livrare in 2-4 zile
6-12 rate fară dobândă
  • Politica de preturi
Descriere



Gatiti mai sanatos
Acest gratar va permite sa pregatiti mese mult mai sanatoase. Suprafata gratarului fiind antiaderenta, este necesar sa folositi foarte putin ulei sau chiar deloc. Grasimea care rezulta din alimente in timpul gatirii se scurge in recipientul detasabil.
















Preparate la gratar pe tot parcursul anului
Doriti delicatese la gratar chiar si pe vreme mai rece? Atunci cu siguranta trebuie sa aveti acasa un gratar electric de calitate. ECG EG 2011 Dual XL are o suprafata de lucru cu dimensiuni de 48 × 32 cm. Veti avea posibilitatea sa pregatiti un pranz pentru intreaga familie.
Zona gratarului este impartita in doua: o parte neteda si o parte cu nervuri, asadar puteti pregati deodata friptura si legumele. Temperatura se seteaza cu usurinta cu ajutorului termostatului reglabil in intervalul de la 80 la 250 ° C.


Control automat al temperaturii   
- Termostat cu buton rotativ si indicator luminos    
- Protectie la supraincalzire (siguranta termica)  
- Manere izolate termic pentru transport sigur si usor  
- Tava detasabila pentru excesul de grasime   
- Termostat pe cablul detasabil  
- Picioare anti-alunecare   
- Lungime cablu de alimentare: 1 m     
- Tensiune de lucru AC 220–240 V ~ 50/60 Hz

Sigur si usor de utilizat
Gratarul ECG este echipat cu manere izolate termic, motiv pentru care este extrem de sigur de manevrat. In plus, un indicator luminos arata ca aparatul este in functiune.

Intretinerea si curatarea este facilitata la maxim de suprafata antiaderenta . Gratarul include o tavita de scurgere detasabila care poate fi spalata cu usurinta.
Acest produs este prevazut cu protectie la supraincalzire. Daca se depaseste temperatura setata, aparatul se opreste automat si indicatorul luminos al termostatului se stinge.

Carne

Alegeti carne de aceeasi grosime si de inalta calitate. Carnea trebuie sa fie la temperatura camerei inainte de gatirea la gratar, in caz contrar se va intari. Pentru a adauga aroma, puteti sa marinati carnea in putin ulei cu vin sau cu plante aromatice.

Urmatoarele carnuri sunt cele mai potrivite pentru gatirea la gratar: 
- Carne de vita: muschi, friptura, pulpa, coaste.   
- Carne de vitel: friptura, cotlete.  
- Carne de porc: fripturi, cotlete din partea din spate.    
- Carne de oaie/miel: felii din carne de miel, cotlete din partea din spate, cotlete. 
- Carnati.

Chebap - taiati carnea sau pestele in cuburi de 2-3 cm. Marinati carnea in vin alb si ulei cu plante aromatice iar pestele in ulei cu suc de lamaie.
Peste - macrou si dorada crestate in partea superioara

Dimensiuni cu termostat (latime x adancime x inaltime): 660 x 345 x 77 mm


  • Inaltime (cm): 35.3
  • Latime (cm): 39.4
  • Lungime (cm): 64.6
Recenzii

Nu au fost gasite review-uri

Iti mai recomandam si
  • Produse similare
Ajută MOȘUL !!!

Comandă din timp produsele preferate pentru Crăciun
Livrare rapida prin Curier

Expediem comenzi in toata tara

Asigurare colet

Asiguram calitatea si siguranta livrarii coletelor

Retur in 14 de zile

La retur, banii inapoi in termenul legal