Gratar electric ecg eg 2011 dual xl, 2000 w, termostat, combinatie de 2
- Politica de preturi
Toate prețurile afișate pe siteul maryon.ro includ TVA. Menționăm că firma noastră este plătitoare de TVA conform legilor fiscale aplicabile. Această informație este relevantă pentru clientii nostri, persoane juridice, care sunt eligibile să își deducă TVA-ul conform regulamentelor fiscale.
Vă informăm că prețurile afișate pe site-ul nostru, marcate ca „Avantaj față de RPR”, reprezintă valorile actualizate ale produselor, reflectând o reducere față de prețul recomandat de producător. Dorim să subliniem că aceste prețuri nu sunt parte a unei oferte sau promoții de discount temporare, ci sunt pur și simplu noile prețuri stabilite de producator/furnizor.
Conectează-te ca să te putem notifica când primești un răspuns
Gatiti mai sanatos
Acest gratar va permite sa pregatiti mese mult mai sanatoase. Suprafata gratarului fiind antiaderenta, este necesar sa folositi foarte putin ulei sau chiar deloc. Grasimea care rezulta din alimente in timpul gatirii se scurge in recipientul detasabil.
Preparate la gratar pe tot parcursul anului
Doriti delicatese la gratar chiar si pe vreme mai rece? Atunci cu siguranta trebuie sa aveti acasa un gratar electric de calitate. ECG EG 2011 Dual XL are o suprafata de lucru cu dimensiuni de 48 × 32 cm. Veti avea posibilitatea sa pregatiti un pranz pentru intreaga familie.
Zona gratarului este impartita in doua: o parte neteda si o parte cu nervuri, asadar puteti pregati deodata friptura si legumele. Temperatura se seteaza cu usurinta cu ajutorului termostatului reglabil in intervalul de la 80 la 250 ° C.
Intretinerea si curatarea este facilitata la maxim de suprafata antiaderenta . Gratarul include o tavita de scurgere detasabila care poate fi spalata cu usurinta.
Acest produs este prevazut cu protectie la supraincalzire. Daca se depaseste temperatura setata, aparatul se opreste automat si indicatorul luminos al termostatului se stinge.
Alegeti carne de aceeasi grosime si de inalta calitate. Carnea trebuie sa fie la temperatura camerei inainte de gatirea la gratar, in caz contrar se va intari. Pentru a adauga aroma, puteti sa marinati carnea in putin ulei cu vin sau cu plante aromatice.
Urmatoarele carnuri sunt cele mai potrivite pentru gatirea la gratar:
Chebap - taiati carnea sau pestele in cuburi de 2-3 cm. Marinati carnea in vin alb si ulei cu plante aromatice iar pestele in ulei cu suc de lamaie.
Peste - macrou si dorada crestate in partea superioara
- Inaltime (cm): 35.3
- Latime (cm): 39.4
- Lungime (cm): 64.6
Nu au fost gasite review-uri