Aparat pentru gatit orez ecg rz 19, 700w, 1,8 l, functie mentinere la cald
- Politica de preturi
Toate prețurile afișate pe siteul maryon.ro includ TVA. Menționăm că firma noastră este plătitoare de TVA conform legilor fiscale aplicabile. Această informație este relevantă pentru clientii nostri, persoane juridice, care sunt eligibile să își deducă TVA-ul conform regulamentelor fiscale.
Vă informăm că prețurile afișate pe site-ul nostru, marcate ca „Avantaj față de RPR”, reprezintă valorile actualizate ale produselor, reflectând o reducere față de prețul recomandat de producător. Dorim să subliniem că aceste prețuri nu sunt parte a unei oferte sau promoții de discount temporare, ci sunt pur și simplu noile prețuri stabilite de producator/furnizor.
Conectează-te ca să te putem notifica când primești un răspuns
Preparati orez intr-un mod simplu si rapid
ECG RZ 19 este un aparat special pentru prepararea tuturor tipurilor de orez. Este usor de utilizat si orezul va fi gata în câteva minute. Capacitatea interna a vasului este de 1,8 litri si puteti plasa pâna la 1500 de grame de orez brut. Vasul este usor de demontat si are o suprafata interioara neaderenta. ECG RZ 19 se bucura de un design elegant din otel inoxidabil si negru. Veti aprecia picioarele anti-alunecare foarte practice care asigura o plasare stabila pe suprafata de lucru. Deasemenea va sunt de ajutor accesoriile incluse: lingura si cupa de masurare.
Sfaturi pentru gatitul orezului
Orezul reprezinta o sursa valoroasa de carbohidrati complecsi, continând amidon natural. Va recomandam sa clatiti orezul cu apa potabila rece, pâna când acesta este curat. Acest lucru previne marirea orezului si lipirea acestuia de partea inferioara a vasului, dar poate provoca si pierderea unor substante nutritive valoroase ale orezului.
• Când adaugati mai multa apa, orezul devine mai moale, atunci când îndepartati apa, orezul devine mai dur.
• Unele tipuri de orez necesita mai multa apa, de exemplu orezul salbatic, orezul Arborio. Prin urmare, ajustati întotdeauna reteta dupa cum este necesar. Procedati conform instructiunilor de pe ambalajul pachetului de orez.
• Când gatiti într-o cantitate mai mare de apa, interiorul capacului poate fi stropit cu picaturi de apa cu amidon. Pentru a obtine cele mai bune rezultate, clatiti orezul înainte de gatit si lasati-l sa stea timp de 20 de minute dupa finalizarea gatitului, pentru a se absorbi excesul de apa.
- Inaltime (cm): 26.5
- Latime (cm): 37.5
- Lungime (cm): 31.0
Nu au fost gasite review-uri