Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. SUNT DE ACORD

Rotite ajutatoare

 Roti ajutatoare 

Sa-ti inveti copilul cum sa mearga pe bicicleta este o piatra de hotar incredibila! Dar, stati linistiti. Exista roti ajutatoare pentru biciclete!

Astfel de componente sunt de obicei instalate pe bicicletele pentru copii. Rotile ajutatoare pot fi achizitionate impreuna cu bicicleta sau separat. In plus, exista intotdeauna posibilitatea de a le indeparta.

Beneficii

Parintii scapa de nevoia de a urmari copilul. Copilul are ocazia de a se misca in liniste pe aproape orice suprafata, avand destul timp ca sa se familiarizeze cu noua bicicleta. Chiar si atunci cand intra in viraje stranse, rotile ajutatoare sustin bicicleta si impiedica rasturanarea acesteia. Cu ajutorul rotitelor ajutatoare, copilul invata cu calm sa-si mentina echilibrul, fara ajutor suplimentar. Rotile ajutaoare pentru biciclete permit copilului sa pedaleze intr-o pozitie corecta.


Filtreaza produsele
Pret

Lei  –  Lei

  • 37Lei
  • 89Lei
Brand
Marime