Portbagaje - Cosuri

 Portbagaje - Cosuri 

Portbagajele sunt o modalitate excelenta de a crea spatiu suplimentar pentru bicicleta, care poate fi folosit pentru a transporta orice, de la cumparaturile saptamanale pana la obiecte pentru camping, in cazul calatoriilor mai lungi. Selectarea portbagajului de bicicleta potrivit pentru nevoile dvs. va depinde de sistemul de prindere pe cadrul bicicletei si de greutatea pe care doriti sa o transportati. Ultimul lucru pe care ti-l vei dori este ca portbagajul bicicletei tale sa se defecteze in mijlocul unei calatorii lungi.

Pentru a monta un portbagaj in stil traditional, cadrul bicicletei dvs. trebuie sa fie prevazut cu orificii de montare speciale. Daca aceste orificii filetate nu se regasesc pe cadrul dvs., atunci va trebui sa alegeti un portbagaj care are o metoda diferita de atasare, cum ar fi pe tija de sa.

Anumite modele de portbagaje traditionale nu vor putea fi montate pe bicicletele montane, cu suspensie fata si/sau spate. De asemenea, daca aveti frane pe disc, trebuie sa cautati un portbagaj potrivit pentru acestea.

Cosurile pentru biciclete se monteaza in partea din fata sau pe portbagajul spate al bicicletei. Tot pe portbagajul spate se mai pot monta si cutiile de portbagaj.


Pentru moment, nu exista produse disponibile in aceasta categorie